Με τα μάτια της καρδιάς, κοιτάζω

Δεν με απασχολεί το χρώμα σου. Μπορεί να διαφέρει από το δικό μου. Δεν έχει σημασία για μένα. Κοιτάζω μόνο τα μάτια σου.

Με τα μάτια της καρδιάς, κοιτάζω

Δεν με απασχολεί το χρώμα σου. Μπορεί να διαφέρει από το δικό μου. Δεν έχει σημασία για μένα. Κοιτάζω μόνο τα μάτια σου. Βλέπω μόνο το πάθος σου, να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος αθλητής. Αναγνωρίζω μόνο την ψυχή σου. Σε θαυμάζω που κυνηγάς ένα καλύτερο αύριο. Ανήκεις στην ομάδα μου, και ας σε βλέπουν οι άλλοι διαφορετικό.

Advertisment

Είσαι άνθρωπος, όπως είμαι κι εγώ. Για μένα, διαφέρει μόνο η καρδιά σου, καθώς χωράει όσους σε κοιτάζουν περίεργα, όσους δεν σου μιλούν, όσους σε φοβούνται. Ξεχωρίζεις, επειδή έχεις τόση καλοσύνη μέσα σου. Μην με φοβάσαι, θέλω απλά να με ακούς και να με σέβεσαι, όπως κάνω κι εγώ.

Το χρώμα του δέρματος, το σχήμα του προσώπου, το ύψος, το βάρος είναι μικρές διάφορες. Ο στόχος, οι επιθυμίες και τα όνειρα είναι οι μεγάλες ομοιότητες που μας κάνουν δυνατή ομάδα. Ομάδα! Είναι δύσκολο για μένα να σε απορρίψω, επειδή δεν έχεις το ίδιο χρώμα με μένα, με τους συμπαίχτες σου. Είναι εύκολο να σε συμπαθήσω, καθώς σε σένα βλέπω την επιθυμία για την ζωή… για το όνειρο. Βλέπω τον αγώνα σου, την μοναξιά σου, την προσπάθειά σου για κάτι καλύτερο και παίρνω δύναμη για την δική μου. Βλέπω πόσα υπομένεις και θυμώνω, τι περνάς και στεναχωριέμαι. Έχω μόνο λόγους να σταθώ δίπλα σου, κανέναν για να σταθώ απέναντί σου.

Ξεχωρίζω το ταλέντο σου, τις δυνατότητες σου. Διακρίνω τον εξαίσιο αθλητικό χαρακτήρα σου, την συνέπεια σου στην προπόνηση, τις αντοχές σου. Το πάθος σου στον αγώνα, την υπομονή και την επιμονή σου την ώρα της προπόνησης. Πάντα περιμένεις εσύ εμένα, ποτέ εγώ εσένα. Μόνο γι αυτά ξεχωρίζεις. Μην το σκέφτεσαι, δώσε μου το χέρι σου. Βοήθησε με, για να σε βοηθήσω. Είμαστε ίδιοι. Είσαι ένας εξαιρετικός αθλητής, μόνο αυτό βλέπω, καθώς με έμαθαν να κοιτάζω με τα μάτια της ψυχής, και αυτό δεν το αλλάζω.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πόσα βήματα την ημέρα χρειάζονται για να χάσει κανείς βάρος;
Πόνος στη μέση: Απαλλαχθείτε με τη νο1 άσκηση που διατείνει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει
Pilates Reformer: Τι να προσέξετε για να μην τραυματιστείτε
«Καίμε» θερμίδες και λίπος: Οι αλλαγές στο περπάτημα για να τα καταφέρουμε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση