, , ,

Face yoga: Ασκήσεις ευεξίας για να ανανεώσετε το πρόσωπό σας (Βίντεο)

Η Danielle Collins, παγκόσμια αναγνωρισμένη ως yoga face expert, ειδική σε γνωστές τεχνικές yoga καθώς και σε θέματα διατροφής και ευεξίας, πιστεύει σε μια

Face yoga: Ασκήσεις ευεξίας για να ανανεώσετε το πρόσωπό σας (Βίντεο)

Η Danielle Collins, παγκόσμια αναγνωρισμένη ως yoga face expert, ειδική σε γνωστές τεχνικές yoga καθώς και σε θέματα διατροφής και ευεξίας, πιστεύει σε μια ολιστική και φυσική προσέγγιση της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της ομορφιάς. Η φιλοσοφία της είναι ότι όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν απλές και αποτελεσματικές τεχνικές ώστε να βιώνουν και να συνυπάρχουν με την πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η Yoga προσώπου έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ασκεί τους μύες του προσώπου διατηρώντας το νεανικό. Η Danielle Collins ήρθε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο 2017, για να ετοιμάσει μια σειρά από DVD για το παγκόσμιο κοινό με συμβουλές για τη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς του προσώπου, μέσω αρχαίων τρόπων και νέων τεχνικών.

Advertisment

Επέλεξε τη χώρα μας για τα γυρίσματα, γιατί αγαπά την ισορροπία των χρωμάτων του ελληνικού τοπίου και το γεμάτο καθαρή ενέργεια φως! Η Danielle Collins συνεργάζεται με το κανάλι της ευεξίας, Body in Balance το οποίο εκπέμπει από την πλατφόρμα της Cosmote TV και επέλεξε να ξαναδημιουργήσει με το κανάλι αυτή τη σειρά των DVD’s με χρηστικές συμβουλές και ασκήσεις για το πρωινό ξύπνημα για το γραφείο και για χαλάρωση. Τα DVD’s κινηματογραφήθηκαν στο Wyndham Ramada Loutraki Poseidon Resort.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πόνος στη μέση: Απαλλαχθείτε με τη νο1 άσκηση που διατείνει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει
Pilates Reformer: Τι να προσέξετε για να μην τραυματιστείτε
«Καίμε» θερμίδες και λίπος: Οι αλλαγές στο περπάτημα για να τα καταφέρουμε
Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κανείς pilates;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση