“Επιχειρείν το Ευ Ζήν”: Το 3ο InspireYourLife Forum πλησιάζει

Tο 3ο InspireYourLife Forum έρχεται το Σάββατο 7 Ιανουαρίου να εμπλουτίσει το πολυ-συνέδριο MoneyShow.

“Επιχειρείν το Ευ Ζήν”: Το 3ο InspireYourLife Forum πλησιάζει

“Επιχειρείν το Ευ Ζήν”

3ο InspireYourLife Forum
by
MONEY SHOW
ATHENS HILTON
7-8-9 IANOYAΡΙΟΥ 2017

Advertisment

Το InspireYourLife Forum, μετά τις δύο επιτυχημένες του συμμετοχές στο MoneyShow Hilton Athens 2016 (Ιανουάριος 2016) και στο Blue MoneyShow Astir Palace 2016 (Aπρίλιος 2016) επανέρχεται με επιλεγμένες εκδηλώσεις και τίτλο “Επιχειρείν το Ευ Ζήν” στο καθιερωμένο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου MoneyShow που πραγματοποιείται στις 7-9 Ιανουαρίου 2017 στο Hilton Athens.

Με μία ποικιλία θεμάτων από ειδικούς που σχετίζονται με τη Σωματική, Νοητική & Ψυχο-Πνευματική Ανάπτυξη του ανθρώπου, το 3ο InspireYourLife Forum έρχεται για μία ολόκληρη ημέρα (Σάββατο 7 Ιανουαρίου) να εμπλουτίσει το πολυ-συνέδριο MoneyShow, ώστε οι επισκέπτες να ενημερωθούν όχι μόνο γύρω από τα χρηματο-οικονομικά και την εξέλιξη της αγοράς του χρήματος στη χώρα μας, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία να λάβουν ερεθίσματα για το πως η ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των πτυχών της ζωής ενός εργαζόμενου / επαγγελματία / επιχειρηματία, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εργασιακή επιτυχία και την ευρύτερη ευημερία τόσο των ίδιων ατομικά, όσο και των οργανισμών, επιχειρήσεων ή χωρών τους.

Συγκεκριμένα, οι τομείς ανάπτυξης που περιλαμβάνει το φετινό φόρουμ είναι:

– Ολιστική Ιατρική
– Υγιεινή Διατροφή
– Άσκηση
– Life Coaching
– Προσωπική Ανάπτυξη & Αυτοβελτίωση
– Ομορφιά & Αντιγήρανση
– Ανάπτυξη ενσυνειδητότας

Advertisment

Ως ξεχωριστή ενότητα φέτος στο πλαίσιο του InspireYourLife Forum, περιλαμβάνονται τις δύο επόμενες μέρες του MoneyShow 8 & 9 Ιανουαρίου 2017, οι “Ημέρες Καριέρας για Γιατρούς” (Doctor Career Days).

Το InspireYourLife Forum διοργανώνεται από την ομάδα της ιστοσελίδας InspireYourLife.gr και στόχο έχει να εμπνεύσει επαγγελματίες & επιχειρηματίες σε μία νέα οπτική που εναρμονίζει Δράση & Φιλοσοφία και οδηγεί στην επιθυμητή για τον καθένα αλλαγή.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων και βιωματικά δρώμενα που θα κάνει την επίσκεψη στο MoneyShow Hilton Athens μία ξεχωριστή εμπειρία.

Σχετικά με το “Money Show”

Το MoneyShow είναι ένα επενδυτικό και χρηματοοικονομικό Πολυ-Συνέδριο-Έκθεση, με μια πορεία 27 ετών με επιτυχημένες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και προσανατολίζεται επικοινωνιακά στην πρακτική ανάλυση των επενδυτικών θεμάτων και στη διαμόρφωση επιχειρηματικών επαφών.

Το MoneyShow περιλαμβάνει εκδηλώσεις / εκθέματα με αντικείμενα: Χρηματιστηριακά, Ασφαλιστικά, Επιχειρηματικά / Επενδυτικά, Ναυτιλιακά, Επαγγελματικά, Κοινωνικά / Δημόσια Υγεία, Εκπαιδευτικά, Τέχνη και Εθελοντισμός.

Περισσότερες πληροφορίες: inspireyourlife.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά του κόσμου βυθίζεται στη σιωπή για μια ημέρα κάθε χρόνο;
«Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της»: Ένα εξαιρετικό βίντεο - καμπάνια με τους ξένους που επέλεξαν να ζήσουν στο νησί
Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν επιτραπέζιο παιχνίδι για άτομα με προβλήματα όρασης!
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση