Ο σκύλος που μετά την υιοθεσία του έγινε μοναχός!

Ο σκύλος που μετά την υιοθεσία του έγινε μοναχός! Γνωρίστε τον «μοναχό» Bigotón (ή αλλιώς μοναχός Μουστάκιας), τον περιπλανώμενο σκύλο, που μόλις έγινε μέλος

Ο σκύλος που μετά την υιοθεσία του έγινε μοναχός!

Ο σκύλος που μετά την υιοθεσία του έγινε μοναχός!

Γνωρίστε τον «μοναχό» Bigotón (ή αλλιώς μοναχός Μουστάκιας), τον περιπλανώμενο σκύλο, που μόλις έγινε μέλος ενός μοναστηριού του St. Francis στη Cochabamba, Βολιβία. Ο Άγιος μέσω του οποίου καθιερώθηκε το κίνημα των Φραγκισκανών, είναι γνωστός ως προστάτης των ζώων, οπότε ήταν φυσικό κι επόμενο πως οι μοναχοί θα έδιναν ένα χέρι βοηθείας, στον αδέσποτο σκύλο που ζούσε στους δρόμους..

Τώρα είναι ένα πανευτυχές σκυλάκι που απολαμβάνει τη ζωή του στο μέγιστο! «Η ζωή του είναι όλη ένα παιχνίδι και πολύ τρέξιμο», αναφέρει ο μοναχός Jorge Fernandez. «Εδώ, όλοι οι αδελφοί τον αγαπούν πάρα πολύ. Είναι πλάσμα του Θεού!»

Φυσικά ο μοναχός Bigotón δε θα μπορούσε να μη φοράει την ειδική ενδυμασία των μοναχών φίλων του. Ίσως εμπνευσμένο λοιπόν από την ενδυμασία του, το σκυλάκι παίρνει κανονικά μέρος στα καθήκοντα του ναού, σοβαρά ανταποκρινόμενος στις ευθύνες ενός μοναχού!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε