, ,

Κουίζ: Ποιο είναι το ηγετικό σας IQ;

Ποιο είναι το ηγετικό σας IQ; Πολλοί άνθρωποι έχουν σκεφτεί να προσπαθήσουν να αναλάβουν τον ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα, όμως, οι περισσότεροι ντρέπονται

Ποιο είναι το ηγετικό σας IQ;

Πολλοί άνθρωποι έχουν σκεφτεί να προσπαθήσουν να αναλάβουν τον ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα, όμως, οι περισσότεροι ντρέπονται να το κάνουν και δεν εκδηλώνουν την επιθυμία τους. Μπορείτε να θυμηθείτε κάποια στιγμή στην οποία είχατε διαφωνήσει με τον ιθύνοντα νου στην εργασία, στο σχολείο ή στην εκκλησία και πιστεύατε ότι θα τα καταφέρνατε καλύτερα από εκείνον; Πιθανόν να ευχηθήκατε να αναλάβετε εσείς τα ηνία αλλά δεν το κάνατε ποτέ.

Advertisment

Χιλιάδες βιβλία έχουν γραφτεί με το στόχο να ωθήσουν τους ανθρώπους να βγουν νικητές στο παιχνίδι της ζωής. Αλλά ανεξάρτητα με το τι λένε τα εγχειρίδια, υπάρχουν πολλές αποδείξεις που υποδεικνύουν ότι πολλοί εν δυνάμει καλοί ηγέτες κινούνται στο παρασκήνιο της ζωής και δεν δίνουν ποτέ στον εαυτό τους την ευκαιρία να διακριθούν και να τιμηθούν.

Είστε έτοιμοι να βγείτε από την αγέλη και να την καθοδηγήσετε; Το ακόλουθο κουίζ θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε αν έχετε τα προσόντα που χρειάζεται για να το κάνετε. Όλες οι ερωτήσεις – απαντήσεις βασίζονται σε μεγάλες μελέτες και στα συμπεράσματά τους. Σε κάθε απάντηση υπάρχει αιτιολόγηση.

Άλλα ενδιαφέροντα τεστ

Advertisment

Ψυχοδυναμικό τεστ: Πόσο ικανοποιεί η παρούσα εργασία σας τις προσωπικές σας ανάγκες;

Το τεστ επαγγελματικής επιτυχίας των ψυχολόγων David McClelland και John Ray

[viralQuiz id=159]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση