, ,

13χρονος φυσικός μιλάει για τον Θεό, τον Τέσλα και τα παράλληλα σύμπαντα (βίντεο)

Ο 15χρονος, σήμερα, Max Loughan είναι φυσικός, εφευρέτης, επιχειρηματίας και δημιουργός αλλαγών… μάλλον, όπως λέει ο ίδιος. Απολαύστε τη συνέντευξή του στην οποία μιλάει

13χρονος φυσικός μιλάει για τον Θεό, τον Τέσλα και τα παράλληλα σύμπαντα

Ο 15χρονος, σήμερα, Max Loughan είναι φυσικός, εφευρέτης, επιχειρηματίας και δημιουργός αλλαγών… μάλλον, όπως λέει ο ίδιος. Απολαύστε τη συνέντευξή του στην οποία μιλάει για το Θεό, τον Τέσλα αλλά και για παράλληλα σύμπαντα όταν ήταν 13 ετών.

Advertisment

Λίγα λόγια για τον Max Loughan

Ο Max Loughan γεννήθηκε  στις 14 Νοεμβρίου 2002 και ξεκίνησε μαθήματα επιπέδου κολλεγίου (on-line) στο MIT στην ηλικία των 14 ετών.  Πρόκειται για έναν Αμερικανικής καταγωγής έφηβο επιστήμονα, χορευτή και ομιλητή που δημιούργησε ένα κρυστάλλινο ραδιόφωνο από αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω από την οικία της οικογένειάς του στο Incline Village της Νεβάδα. Η συσκευή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, χρησιμοποιεί ενέργεια από ραδιοκύματα και ενσωματώνει μερικές από τις αρχές που ανέπτυξε ο Nikola Tesla στις αρχές του 20ού αιώνα. Ο Max επιμένει ότι πρόκειται  για μια πηγή ελεύθερης ενέργειας.

Ο Loughan έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και διεπιστημονικές ημερίδες, ενώ τον Φεβρουάριο του 2017  ήταν o βασικός ομιλητής στο πανεπιστήμιο Global Green και Flaunt Magazine Academy στο TAO στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας, μαζί με τους Orlando Bloom, Jeff Bridges και Oliver Stone. Τον Μάρτιο του 2017, ο Loughan ήταν μέλος πάνελ του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Επιστήμης στο Μπρίσμπεϊν που φιλοξένησε ο βραβευμένος με το Νόμπελ καθηγητής Brian Schmidt.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν επιτραπέζιο παιχνίδι για άτομα με προβλήματα όρασης!
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Taste Atlas | 4 ελληνικά ποτά στα 79 καλύτερα του κόσμου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση