Ο 40χρονος Μπέντζαμιν Ντέιβιντ που πηγαίνει στη δουλειά του καθημερινά κολυμπώντας 2χλ σε ποτάμι

Η κίνηση και το μποτιλιάρισμα, ανέκαθεν αποτελούσε πρόβλημα σε όλους μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά μας να αποφύγουμε το κυκλοφοριακό

Ο 40χρονος Μπέντζαμιν Ντέιβιντ που πηγαίνει στη δουλειά του καθημερινά κολυμπώντας 2χλ σε ποτάμι

Η κίνηση και το μποτιλιάρισμα, ανέκαθεν αποτελούσε πρόβλημα σε όλους μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά μας να αποφύγουμε το κυκλοφοριακό χάος, επιλέξαμε διάφορα είδη μετακίνησης, είτε για την εργασία μας, είτε για οπουδήποτε αλλού. Το μόνο που δεν σκεφτήκαμε, ήταν να πάμε κολυμπώντας στον προορισμό μας, κάτι που σκέφτηκε ο 40χρονος Μπέντζαμιν Ντέιβιντ, ώστε να πηγαίνει γρήγορα και με ηρεμία στη δουλειά του κάθε πρωί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο BBC, ο Ντέιβιντ, είχε βαρεθεί πλέον τους μποτιλιαρισμένους δρόμους του Μονάχου. Έτσι, αποφάσισε να «κόψει» δρόμο, βουτώντας στα νερά του ποταμού Ίσαρ που διασχίζει την πόλη. Κάθε πρωί κάνει τη βουτιά του στο ποτάμι κολυμπώντας δύο χιλιόμετρα μέχρι να φτάσει στο προορισμό του.

Advertisment

Ο ταξιδιώτης-κολυμβητής βρήκε τον τέλειο τρόπο για να κρατά τα πράγματά του στεγνά ενώ βρίσκεται στο νερό. Διαθέτει μια ειδική τσάντα που δεν είναι μόνο αδιάβροχη αλλά γεμίζει με αέρα ώστε να επιπλέει. Μέσα σε αυτήν βάζει τον φορητό υπολογιστή του, τα χαρτιά και τα στεγνά του ρούχα, ενώ λειτουργεί και σαν μαξιλαράκι, αν τα χέρια του κουραστούν.

Ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ο Ντέιβιντ, φορά είτε το μαγιό του είτε μια στολή καταδύσεων, ενώ έχει εξοπλιστεί και με τα απαραίτητα σανδάλια κολύμβησης, τα οποία τον προστατεύουν από αντικείμενα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο ποτάμι. Ο Ντέιβιντ, βέβαια, δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη ζωή του μόνο για να εξοικονομήσει χρόνο. Έτσι, κάθε πρωί πριν φύγει για τη δουλειά, ενημερώνεται από το διαδίκτυο και ελέγχει την στάθμη του νερού, τη θερμοκρασία και τη δύναμη των ρευμάτων. Αν όλα βρίσκονται σε ασφαλή όρια, κατευθύνεται προς τον ποταμό. Αν όχι, επιλέγει ένα από τα συμβατικά μέσα μεταφοράς.

Η ομολογουμένως παράξενη αυτή ιστορία, μπορεί να σας φαίνεται αστεία, αλλά ο ίδιος ο Μπέντζαμιν Ντέιβιντ δηλώνει πως αποτελεί τον πιο γρήγορο, ξεκούραστο και υγιεινό τρόπο για να φτάσει στην εργασία του έγκαιρα, κάνοντας παράλληλα την πρωινή του γυμναστική…!

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πενθώντας μία σχέση, πενθώντας για μία σχέση ή πενθώντας σε μία σχέση;
Η Πάρος «πρωταγωνίστρια» σε νέα σειρά του Netflix
24 επιτεύγματα της ανθρωπότητας που μας δείχνουν ότι ο κόσμος γίνεται καλύτερος
Μεξικό: Εγκαινιάζεται αστρονομικό ρολόι βασισμένο στον μηχανισμό των Αντικυθήρων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση