Πρακτικά και ασυμβίβαστα…

Πρακτικά οι «ασυμβίβαστοι» σε εισαγωγικά πάντα, δεν είναι καθόλου πρακτικοί. Επικοινωνούν με δυσκολία, συνεννοούνται ουσιαστικά σπάνια, καίγονται να δημιουργούν και να κλέβουν εντυπώσεις και

Πρακτικά και ασυμβίβαστα...

Πρακτικά οι «ασυμβίβαστοι» σε εισαγωγικά πάντα, δεν είναι καθόλου πρακτικοί.

Επικοινωνούν με δυσκολία, συνεννοούνται ουσιαστικά σπάνια, καίγονται να δημιουργούν και να κλέβουν εντυπώσεις και εν ολίγοις ζουν γι’ αυτό που χρόνια υποτίθεται παλεύουν ενάντια. Σε αυτό το κακό «Μα τι θα πει ο κόσμος» που ‘χαμε γράψει σε κάποιο παρελθόν.

Advertisment

Φέρουν το μανδύα του μυστηρίου, του σκοταδιού, του ασυμβίβαστου, όμως… για καθίστε να δούμε λίγο πιο πέρα από αυτό, γιατί μου φαίνεται πως χάσαμε τ’ αυγά και τα πασχάλια.

«Δε συμβιβάζομαι», άρα…

Διατηρώ υψηλά, ή σε όποιο μήκος κύματος επιλέξω τα όποια στάνταρ μου και πορεύομαι με αυτά και τις επιλογές μου. Οι ευθύνες, δικές μου φυσικά.

Advertisment

Είμαι ιδεαλιστής. Δεν επιτρέπω σε κανένα να μου χαλάσει το όνειρο και την επιθυμία μου για ζωή και μάχομαι διαρκώς για τα ιδανικά μου. Δε με ενοχλεί η κριτική του κόσμου, όποια και να ‘ναι και ορθώνω ανάστημα στις όποιες περιστάσεις.

Τιμώ τα λόγια μου με πράξεις και εκτιμώ τους ανθρώπους, αξιολογώντας.

Είμαι αληθινός, δεν παίζω θεατράκι, γιατί βαριέμαι και έχω καλύτερα πράγματα να κάνω και σαφώς είμαι ευγενής, γιατί γνωρίζω πως στον κόσμο αυτό, δεν είμαι εγώ το κέντρο, αλλά μια κουκίδα στο άπειρο…

Οι πραγματικά ασυμβίβαστοι, κύριοι, είναι πλάσματα ταπεινά. Τα ‘χουν καλά με το μέσα τους και το δουλεύουν διαρκώς. Το μυαλό τους, μια μηχανή που ποτέ δε σταματά και η καρδιά τους μια διαρκής φωτιά που διψάει για παρόν.

Οι πραγματικά ασυμβίβαστοι άνθρωποι, έχουν ενσυναίσθηση. Δεν πετάνε βατράχια, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί μαντέψτε! Δεν το έχουν ανάγκη.

Είναι σκληροπυρηνικά ρομαντικοί, έντονοι και ερωτικοί και ναι, λειτουργούν με το συναίσθημα, γιατί γνωρίζουν καλά πως… με το να ακούν την καρδιά και το ένστικτό τους, στρώνουν αυτομάτως κόκκινο χαλί στην ίδια τη ζωή.

Οι πραγματικά ασυμβίβαστοι, ορμάνε στη ζωή. Δε μένουν εκτός.

Πολλές φορές ίσως φοβούνται (γιατί άνθρωποι είναι), όμως κοιτάζουν και λίγο πιο πέρα από αυτό. Τι έχουν να κερδίσουν.

Οι πραγματικά ασυμβίβαστοι άνθρωποι νοηματοδοτούν την ύπαρξή τους με το «Κάθε πάθημα και ένα μάθημα!»

Επιδιώκουν συναναστροφές, γιατί θεωρούν πως από κάθε άνθρωπο έχουν κάτι να πάρουν και εφόσον το επιλέξουν, να δώσουν κιόλας…

Όσο για τους σε εισαγωγικά «ασυμβίβαστους» που θέλουν να φέρουν απλά την ταμπέλα, για να καλύψουν τις όποιες αδυναμίες, ή κόμπλεξ τους τα οποία καθόλου δεν υποτιμώ, ίσα ίσα… Καλό θα ήταν απλά να μη διατυμπανίζουν με φουσκωμένο στήθος τον επιθετικό προσδιορισμό «Είμαι ασυμβίβαστος»… Πέρα από το ότι χαλάνε την πιάτσα, πληγώνεται και η αισθητική μας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα “bikini body” για να απολαύσεις το καλοκαίρι; Ξανασκέψου το!
Μάθαμε να κοιτάμε το σπίτι μας και να σιωπούμε και κάποιες φορές... κοιτάζοντας το σπίτι μας σιωπούμε
Η ζωή στο Matrix | Το σύμπαν ως προσομοίωση
Το Πάσχα ως ένα εξελικτικό πέρασμα σε αλλαγές με διεύρυνση αγάπης

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση