Ένας ξεχωριστός “βασιλιάς” μένει σε κάστρο από άμμο τα τελευταία 22 χρόνια

Ποιος χρειάζεται σπίτι, όταν μπορεί να ζήσει σε ένα κάστρο; Ο Marcio Matolias, επίσης γνωστός και ως «Βασιλιάς Marcio» ζει τα τελευταία 22 χρόνια

Ένας ξεχωριστός "βασιλιάς" μένει σε κάστρο από άμμο τα τελευταία 22 χρόνια

Ποιος χρειάζεται σπίτι, όταν μπορεί να ζήσει σε ένα κάστρο; Ο Marcio Matolias, επίσης γνωστός και ως «Βασιλιάς Marcio» ζει τα τελευταία 22 χρόνια σε ένα περίτεχνο κάστρο από άμμο δικής του δημιουργίας.

Το κάστρο του βρίσκεται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του Rio de Janiero στη Βραζιλία. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του σπιτιού του, δεν πληρώνει ενοίκιο, κάτι που είναι αρκετά βολικό αν σκεφτεί κανείς ότι το μέσο ενοίκιο είναι υψηλότερο από το μέσο εισόδημα της χώρας.

Advertisment

Ο Marcio βγάζει χρήματα, πουλώντας βιβλία από το εσωτερικό του κάστρου του και δέχεται δωρεές από τους τουρίστες που βγάζουν εντυπωσιασμένοι φωτογραφίες από το σημείο. Όταν δεν εργάζεται στην αμμώδη κατοικία του, λέει ότι απολαμβάνει το γκολφ στην παραλία και το διάβασμα.

Ο Marcio μαγειρεύει το φαγητό του χρησιμοποιώντας έναν απλό φορητό φούρνο και πληρώνει για να κάνει μπάνιο στον πυροσβεστικό σταθμό που βρίσκεται στον απέναντι δρόμο. Αν και ο καιρός συχνά χαλάει το κάστρο του, λέει ότι απολαμβάνει την προσωρινή φύση του σπιτιού του, επειδή τον απομακρύνει από τον υλικό κόσμο των άλλων ανθρώπων.

Ο Βραζιλιάνος «βασιλιάς» δηλώνει ότι ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει το δικό του καλλιτεχνικό στούντιο, αλλά για τώρα είναι ευχαριστημένος που μένει στο μικρό του κάστρο.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Full Moon Sleepover: Στις 21 Ιουλίου το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξενυχτάει με θέα την πανσέληνο
7 άβολες ερωτήσεις που είναι «αναγκαίο» να κάνετε στον σύντροφό σας για να περάσετε στο επόμενο βήμα
Αλωνάκι: Η πιο γραφική παραλία της Ηπείρου με τα καταπράσινα νερά (βίντεο)
50χρονος θηλυκός γορίλας θηλάζει εγκαταλελειμμένα μωρά | Το φαινόμενο που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση