,

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Στέλιος Μαλακόπουλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στον τελικό των 200 μέτρων την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βερολίνου, τερματίζοντας στα 400

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Στέλιος Μαλακόπουλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στον τελικό των 200 μέτρων την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βερολίνου, τερματίζοντας στα 400 μέτρα. Ο 21χρονος πρωταθλητής πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στη συλλογή, αφού η χώρα μας έκλεισε την παρουσία της στην γερμανική πρωτεύουσα με συνολικά 11 μετάλλια, εκ των οποίων τα 2 είναι χρυσά, τα 5 ασημένια και τα 4 χάλκινα.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος είχε επίδοση 24.43, πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε πάλι ο ίδιος με 26.41. Στον ίδιο τελικό συμμετείχε και ο Γιάννης Σεβδικαλής, που τερμάτισε 5ος με επίδοση 26.29, το οποίο αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ.

Advertisment

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος ανεβάζοντας τη φωτογραφία της νίκης, έγραψε: «Μου είπαν ότι δεν μπορούσα να περπατήσω• επέλεξα, αντιθέτως, να πετάξω. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη στήριξη! Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη 2η θέση στα 200 μέτρα Τ62! Να θυμάστε να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας λέει τι δεν μπορείτε να κάνετε».

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ίος: Μαθητές γύρισαν τη δική τους ταινία στο πλαίσιο προγράμματος της Cinemathesis
Η πρώτη νίκη σε υπόθεση για την κλιματική αλλαγή με την βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Η φράση που καταστρέφει τις σχέσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ
Καθολικό: Το παλαιότερο αλλά άγνωστο μοναστήρι της Κρήτης μέσα στο απόκρημνο φαράγγι (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση