Μια μεγάλη πράξη αγάπης έκανε μια αστυνομικός στην Αργεντινή, όταν βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο μωρό να κλαίει, επειδή πεινούσε. Η Τσελέστε Άιλα δεν το σκέφτηκε πολύ, πήρε το μωρό και το θήλασε. Η τρυφερή στιγμή αποθανατίστηκε και η φωτογραφία έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Η Άιλα, η οποία πρόσφατα έγινε μητέρα η ίδια, εκείνη τη μέρα έκανε τη βάρδιά της στο νοσοκομείο Sor María Ludovica του Μπουένος Άιρες, όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί έφεραν ένα μωρό μόλις 6 μηνών, που είχε εγκαταλειφθεί μαζί με άλλα πέντε αδέρφια. Όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ταλαιπωρημένο, πεινασμένο και φαινόταν υποσιτισμένο και γι’ αυτό έκλαιγε συνεχώς.

Η αστυνομικός, αφού πήρε την άδεια των γιατρών, αποφάσισε να το θηλάσει για να το ηρεμήσει. Ο συνάδελφος της αστυνομικού που αποθανάτισε την πράξη αγάπης, ανέβασε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

“Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή τη χειρονομία αγάπης που έκανες σήμερα με αυτό το μωρό, το οποίο δεν γνώριζες, αλλά για το οποίο δε δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα. Τέτοιες πράξεις δεν βλέπεις κάθε μέρα”.

-Sponsored Ad-

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε