,

Τι ελέγχω στη ζωή όταν δεν ελέγχω τη ζωή μου; – Ομιλία της Μαριλένας Καραμολέγκου (Βίντεο)

Πάνω απ’ όλα υγεία; Η ελευθερία των επιλογών και τι ελέγχω όταν δεν ελέγχω αυτό που μου συμβαίνει. Πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα αλλάζουν

Τι ελέγχω στη ζωή όταν δεν ελέγχω τη ζωή μου; - Ομιλία της Μαριλένας Καραμολέγκου (Βίντεο)

Πάνω απ’ όλα υγεία; Η ελευθερία των επιλογών και τι ελέγχω όταν δεν ελέγχω αυτό που μου συμβαίνει. Πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι βεβαιότητές μας στη ζωή, όταν συμβαίνει κάτι που δε μπορούμε να το ελέγξουμε; Η Μαριλένα Καραμολέγκου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στα 33 της χρόνια. Ψηλαφητά έκανε τη διάγνωση, άκουσε το σώμα της με ψυχραιμία, ψηλαφητά βρήκε και την διέξοδο. Με την ομιλία αυτή στο TEDxChania, η Μαριλένα Καραμολέγκου γίνεται ο Μίτος για όλες τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους που έχουν νοσήσει.

Η Μαριλένα Καραμολέγκου γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό και στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην κρατική τηλεόραση, ως κειμενογράφος στο δημιουργικό διαφημιστικών εταιρειών και ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε εταιρείες media και εκδόσεις βιβλίων. Σήμερα έχει το δικό της εκδοτικό οίκο και δημιουργικό γραφείο, το ΔΩΜΑ.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο Σκαντζόχοιρος που ήθελε | Ένα βιβλίο για την ανακάλυψη του εαυτού και την αναμέτρηση με τη μοναξιά
Ανάμεσα σε βαμπίρ: Ποιοι σας κλέβουν την ενέργεια; Αναγνωρίστε τους και νικήστε τους
Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε
Τι είναι τελικά οι πεποιθήσεις και πως επηρεάζουν τη ζωή μας;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση