, , , ,

Ήρωας εθελοντής διασώζει εγκαταλελειμμένα σκυλιά που κινδύνευαν να πνιγούν από τον τυφώνα στις ΗΠΑ

Αμερικάνοι διασώστες έψαχναν για αγνοούμενους και παγιδευμένους ανθρώπους από τον ιστορικό τυφώνα Φλόρενς που προκάλεσε πλημμύρες σε περιοχές της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Βόρεια

Ήρωας εθελοντής διασώζει εγκαταλελειμμένα σκυλιά που κινδύνευαν να πνιγούν από τον τυφώνα στις ΗΠΑ

Αμερικάνοι διασώστες έψαχναν για αγνοούμενους και παγιδευμένους ανθρώπους από τον ιστορικό τυφώνα Φλόρενς που προκάλεσε πλημμύρες σε περιοχές της Αμερικής και συγκεκριμένα στη Βόρεια Καρολίνα την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, αυτό που βρήκαν δεν ήταν άνθρωποι, αλλά 6 εγκαταλελειμμένα σκυλιά, κλειδωμένα στα κλουβιά τους. Τα νερά είχαν ανέβει επικίνδυνα και τα σκυλιά δεν είχαν κανένα τρόπο διαφυγής, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν φάνηκε να ενδιαφέρθηκαν να τα πάρουν μαζί τους.

Λίγα λεπτά πριν πνιγούν, ο διασώστης άκουσε το απεγνωσμένα γάβγισμά τους και κατάφερε να τα απεγκλωβίσει. Μόλις άνοιξε την πόρτα, εκείνα άρχισαν να κολυμπούν τρομαγμένα. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν σε ασφαλής δασική περιοχή.

Αυτή όμως δυστυχώς δεν είναι η μόνη διάσωση ζώων κατά τη διάρκεια του τυφώνα Φλόρενς. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου ακόμα και δημοσιογράφοι σταματούν να διασώσουν κατοικίδια, που οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τους δεν ενδιαφέρθηκαν να πάρουν μαζί τους.

Το βίντεο με τη διάσωση των 6 κλειδωμένων σκυλιών έγινε ήδη viral στο διαδίκτυο και μας υπενθυμίζει πόσο πρέπει να προσέχουμε τα κατοικίδιά μας σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ζωή τους δεν είναι λιγότερο πολύτιμη από τη δική μας, έχουν δικαίωμα στην επιβίωση όπως κι εμείς.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε