Ολλανδία: Drone ταξιδεύει πάνω από ανθισμένα λιβάδια με τουλίπες και το αποτέλεσμα μαγεύει (Βίντεο)

Κάθε χρόνο περίπου 1.5 εκατομμύριο τουρίστες επισκέπτονται τους διάσημους Ολλανδικούς κήπους «de Keukenhof». Ο δημοφιλής αυτός κήπος είναι αναμφισβήτητα εκπληκτικός, αλλά η πραγματική μαγεία

Ολλανδία: Drone ταξιδεύει πάνω από ανθισμένα λιβάδια με τουλίπες και το αποτέλεσμα μαγεύει (Βίντεο)

Κάθε χρόνο περίπου 1.5 εκατομμύριο τουρίστες επισκέπτονται τους διάσημους Ολλανδικούς κήπους «de Keukenhof». Ο δημοφιλής αυτός κήπος είναι αναμφισβήτητα εκπληκτικός, αλλά η πραγματική μαγεία και ομορφιά βρίσκεται στα ατέλειωτα λιβάδια με τουλίπες που μπορεί να βρει κανείς μόνο στην επαρχία της Ολλανδίας.

Ο Albert Dros, Ολλανδός φωτογράφος, λατρεύει να απαθανατίζει αυτή τη μαγεία κάθε χρόνο. Δηλώνει πως πάντα καταφέρνει να βρει νέες γωνίες και νέες συνθήκες για να φωτογραφίσει κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο. Νιώθει πως είναι σχεδόν μια εθιστική διαδικασία.

Advertisment

Το ενδιαφέρον στοιχείο εδώ είναι πως τα λιβάδια δεν βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία κάθε χρόνο. Γιατί; Επειδή δεν μπορείς να καλλιεργήσεις το ίδιο λουλούδι 2 χρόνια στη σειρά στο ίδιο σημείο, οπότε τα λιβάδια πάντα αλλάζουν τοποθεσία έστω και λίγο. Φέτος, τα λιβάδια φιλοξενούσαν και γραφικούς ανεμόμυλους, παραδοσιακούς για τη χώρα.

Το παρακάτω φιλμ μικρού μήκους μας αποκαλύπτει την ομορφιά των φετινών λιβαδιών της Βόρειας Ολλανδίας. Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από τη φετινή εποχή της τουλίπας και ο φωτογράφος συνεργάστηκε με τους τοπικούς αγρότες για το άριστο αποτέλεσμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Advertisment

Πηγή: albertdros.com

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση