Επίλεξε εκείνον που θα επιλέγει πάντα εσένα

Επίλεξε εκείνον που δεν θα σταματήσει ποτέ να επιλέγει εσένα παρά τις όποιες συνθήκες. Επίλεξε εκείνον που δεν θα βαρεθεί ποτέ να μαθαίνει τον

Επέλεξε εκείνον που θα επιλέγει πάντα εσένα

Επίλεξε εκείνον που δεν θα σταματήσει ποτέ να επιλέγει εσένα παρά τις όποιες συνθήκες.

Επίλεξε εκείνον που δεν θα βαρεθεί ποτέ να μαθαίνει τον χάρτη του νου σου και τη γλώσσα των συναισθημάτων σου. Επίλεξε τον άνθρωπο που βρίσκει έναν τρόπο να κάνει τη σχέση σας να μοιάζει με μια ατέλειωτη ευδαιμονία.

Advertisment

Επίλεξε εκείνον που ενθουσιάζεται στη σκέψη σου, κάποιον που ονειροπολεί για την κοινή σας ζωή και δεν σταματά να κάνει σχέδια.

Επίλεξε εκείνον που δεν θα σταματήσει ποτέ να επιλέγει εσένα

Κάποιον που θα σε κάνει να νιώσεις ότι πιστεύει στις δυνάμεις σου, κάποιον που θα σε καθησυχάζει για την αξία σου όταν το χρειάζεσαι περισσότερο και στις μέρες που νιώθεις ότι δεν έχεις πια άλλες αντοχές.

Advertisment

Επίλεξε εκείνον που δεν θα αμφιβάλλει ποτέ για το τι σημαίνεις γι’ αυτόν, κάποιον που πάντα βρίσκει το κουράγιο να σου εκφράζει τι νιώθει πραγματικά για εσένα – ακόμα κι αν είναι κάτι δυσάρεστο· είναι το πιο ειλικρινές.

Επίλεξε κάποιον που σου υπενθυμίζει τη σημασία σου, που σε ωθεί να βάλεις σε τάξη τις χαοτικές σου σκέψεις, που θέλει το καλό σου. Επίλεξε εκείνον που σε επιλέγει ξανά και ξανά χωρίς αμφιβολία.

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος μας επιλέγει, δεσμεύεται να μας αγαπά. Όταν κάποιος μας επιλέγει, μας γνωστοποιεί ποιες είναι οι προτεραιότητές του. Όταν κάποιος μας επιλέγει, μας λέει με τον τρόπο του: «Είμαι εδώ. Δεν πάω πουθενά. Είσαι ασφαλής. Δεν υπάρχει τίποτε που δεν μπορούμε να νικήσουμε, αρκεί να επιλέγουμε ο ένας τον άλλο». Η επιλογή εδώ σημαίνει αφοσίωση, είναι μια απλή και όμορφη υπόσχεση για τις δύσκολες μέρες.

Γι’ αυτό, επίλεξε εκείνον που θα σε επιλέγει και δεν θα σταματά να το κάνει. Γιατί αξίζεις να εκτιμηθείς. Αξίζεις να αγαπηθείς. Αξίζεις να νιώσεις ασφαλής και αξίζεις την αφοσίωση. Τέλος, αξίζεις να επιλέγεσαι από κάποιον που πραγματικά ανυπομονεί να σε επιλέξει.

Leena Sanders – Photo: Author/Depositphotos

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
Οι πιο «τρομακτικές» μάσκες είναι εκείνες που δεν φαίνονται...
Η ζωή δεν φοράει φίλτρα, δεν στολίζεται για να πάρει like, δεν κάνει giveaway τον χρόνο της

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση