Όταν η Gracie, το κουτάβι, ήταν μόλις έξι εβδομάδων, την παράτησαν σε μια κτηνιατρική κλινική. Ήταν καλυμμένη από ψύλλους και στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της δεν είχε τρίχωμα. Επίσης, λόγω μιας επιπλοκής κατά τη γέννα, είχε μείνει χωρίς τα δύο μπροστινά της πόδια.

Το κτηνιατρείο τη φρόντισε και ύστερα την παρέδωσε σε ένα τοπικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Georgia, οι υπεύθυνοι του οποίου την φρόντισαν. Η οικογένεια που είχε το καταφύγιο αγάπησε τόσο πολύ το μικρό κουτάβι που το μετέφερε σπίτι του.

Η Gracie υιοθετήθηκε γρήγορα λοιπόν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί τρόπος να τη βοηθήσουν να περπατήσει. Όμως παράλληλα φοβούνταν μήπως τραυματιστεί κατά την προσπάθειά της.

12χρονος κατασκεύασε αναπηρικό αμαξίδιο από lego για ένα υιοθετημένο κουτάβι

FACEBOOK @AMAZINGGRACIE.GA

Έτσι κάλεσαν έναν 12χρονο εθελοντή από το καταφύγιο, τον Dylan, ο οποίος λατρεύει τις κατασκευές από lego. O νεαρός εθελοντής σκέφτηκε πως το κουτάβι σύντομα θα μεγάλωνε και έτσι σύντομα θα χρειαζόταν ένα νέο καροτσάκι, κάτι πολύ δύσκολο δηλαδή.

Έτσι, έφτιαξε ένα καροτσάκι από τουβλάκια lego που κάθε φορά θα προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος της Gracie. Από τότε δεν έχει σταματήσει να τρέχει και να εξερευνά τον κόσμο γύρω της. Το αναπηρικό της αμαξίδιο της επιτρέπει να τρέχει, να παίζει και να κουνά με άνεση την ουρά της ως απόκριση στα χάδια των νέων της γονιών.

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε