Celebrate your scars στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μια διαφορετική γιορτή κατά του Καρκίνου του Μαστού με Δωρεάν Αναδόμηση Θηλής με Medical Tattoo & Μαστογραφία για όλες τις γυναίκες Το Celebrate Your

Celebrate your scars στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μια διαφορετική γιορτή κατά του Καρκίνου του Μαστού με Δωρεάν Αναδόμηση Θηλής με Medical Tattoo & Μαστογραφία για όλες τις γυναίκες

Το Celebrate Your Scars είναι μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 4η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές. Η 25η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον Καρκίνο του Μαστού. Η ξεχωριστή αυτή γιορτή που περιμένουμε με ανυπομονησία όλο το χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την υποστήριξη και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον Καρκίνο του Μαστού. Μια μέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα, όπου οι ουλές συμβολίζουν τη νίκη και τα σημάδια πολέμου μετατρέπονται σε σύμβολα ειρήνης.

Advertisment

Από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, οι ακούραστοι Tattoo Artists Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, George Dask, Αρετή Κυριακάκη και Σπύρος Αθανασούλης θα κάνουν δωρεάν Αναδόμηση θηλής με Medical Tattoo σε όσες γυναίκες το επιθυμούν. Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται έξω από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, προσφέροντας Εξέταση Μαστού. Παράλληλα, το κεφάτο team του School of Beauty & Health του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα περιποιείται με δωρεάν μακιγιάζ, μανικιούρ και hair styling.

Celebrate your scars στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Τα μαθήματα δεσίματος τυρμπάν από τη Monique Bontron και η ενεργειακή θεραπεία από τη Filomena Cennamo, θα μας ανοίξουν νέους δρόμους δημιουργικότητας. Δε θα μπορούσε, βεβαίως, να είναι party χωρίς ανεβαστικές μουσικές και Open Wine Bar από την Tsantali! Κληρώσεις για μοναδικά δώρα θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Advertisment

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου είναι η εμπνεύστρια, το μυαλό και η καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Η αναδόμηση της θηλής είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση διότι συνδυάζει τέχνη και λεπτότητα. Όταν έχει έρθει η ώρα να τελειοποιήσει μία γυναίκα το στήθος της, μετά από σοβαρές επεμβάσεις, έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος μας είναι να τη μεταφέρουμε από τον κόσμο της ιατρικής στο κόσμο της ομορφιάς. Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η αναδόμηση σε θηλή και θηλαία άλω γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των ηρωίδων και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν. Η 25η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, είναι εμάς ημέρα γιορτής, προσφοράς, χαμόγελου και αγκαλιάς!»

Πότε: Παρασκευή 25/10/2019 12:00-20:00

Πού: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Ιπποκράτους 22, 5ος όροφος)

Είσοδος Ελεύθερη

Μάθετε Περισσότερα εδώ.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νιόκαστρο: Το εντυπωσιακό κάστρο της Πύλου από ψηλά (βίντεο)
Παραπληγικός άνδρας με εμφύτευμα εγκεφάλου παίζει σκάκι σε H/Y μόνο με τη σκέψη!
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
Παναγία Κακαβιώτισσα: Η ελληνική εκκλησία χωρίς σκεπή που ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση