,

OPEN LIFE από την Εναλλακτική Δράση: Το τρίτο τεύχος κυκλοφορεί στις 29 Δεκεμβρίου

To τρίτο τεύχος του περιοδικού OPEN LIFE είναι αφιερωμένο στα νέα ξεκινήματα. Κυκλοφορεί στις 29 Δεκεμβρίου με το Έθνος της Κυριακής και είναι γεμάτο

To τρίτο τεύχος του περιοδικού OPEN LIFE είναι αφιερωμένο στα νέα ξεκινήματα. Κυκλοφορεί στις 29 Δεκεμβρίου με το Έθνος της Κυριακής και είναι γεμάτο από οδηγούς, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Αυτοβελτίωση

Πως θα κάνετε επανεκκίνηση της ζωής σας. ‘Ένας οδηγός 10 απλών βημάτων για να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας όποτε το χρειάζεστε.

Advertisment

Πως θα βάλετε στόχους που μπορείτε να κρατήσετε το 2020. Ο κορυφαίος Έλληνας Motivator, Αντώνης Καλογήρου εξηγεί ποια είναι τα συχνά λάθη που κάνουμε όταν θέτουμε στόχους και τι συμβαίνει στην πορεία προς την υλοποίησή τους.

Σχέσεις

Εάν είστε ο άνθρωπος που έλκεστε διαρκώς από ευάλωτους ανθρώπους ή οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε παρουσιάζουν κοινά μοτίβα συμπεριφοράς, τότε, αυτό το τεύχος είναι για εσάς. Γίνεται ανάλυση για το σύνδρομο του Λευκού Ιππότη καθώς και για το φαινόμενο να ελκόμαστε από τον ίδιο τύπο ανθρώπων ξανά και ξανά.

Αφιερώματα

Στο OPEN LIFE Δεκεμβρίου θα βρείτε προτάσεις για εξαιρετικά βιβλία αυτοβελτίωσης που αξίζει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας, καθώς επίσης και αφιέρωμα στην ψυχική υγεία.

Advertisment

Διατροφή – Υγεία

Θα μιλήσουμε για τις απίθανες ιδιότητες που φέρει το τσάι του βουνού και το μουρουνέλαιο, ενώ ο ο γενικός ιατρός Παναγιώτης Τριανταφυλλάκης μας εξηγεί τη σημασία του καλού ύπνου και μας δίνει συμβουλές για να τον αποκαταστήσουμε.

Fitness

O Μάριος Γιαννάκου μας ξεναγεί στην απόκοσμη Ισλανδία, ενώ παράλληλα τονίζεται η σημασία να περπατάμε τουλάχιστον 6.000 βήματα την ημέρα.

Θέματα

Η Πυραμίδα του Μάσλοου και η έννοια της αυτοπραγμάτωσης. Ποιες είναι οι βασικές ανάγκες που πρέπει να εκπληρώσει ένας άνθρωπος για να φτάσει στην κορυφή της πυραμίδας και γιατί μόλις το 2% των ανθρώπων φτάνουν εκεί;

Η Ιουλία Πιτσούλη, γράφει για την Οδύσσεια και πως το Ομηρικό Έπος αποτελεί έναν χάρτη αυτογνωσίας.

Extinction Rebellion με μοναδικό φωτογραφικό υλικό. Οι Extinction Rebellion, η μεγαλύτερη ακτιβιστική οργάνωση που μάχεται εναντίον της κλιματικής αλλαγής, μιλάει στο OPEN LIFE και αναλύει τους λόγους που φτάσαμε ως εδώ, καθώς και τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Συνεντεύξεις

Τελικά όντως μεταβαίνουμε στο 2020; Ο αστροφυσικός Μάνος Δανέζης αμφισβητεί το χρόνο σε μια καταιγιστική συνέντευξη!

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, καθώς και η παρουσιάστρια Δάφνη Καραβοκύρη  μιλούν για τη διαδικασία της θεραπείας και τα καινούργια ξεκινήματα.

Τέλος, όπως πάντα, οι αρθρογράφοι της Εναλλακτικής Δράσης γράφουν προσωπικές βιωματικές εμπειρίες ενώ φιλοξενούνται επίσης επιλεγμένα κείμενα που έστειλαν οι αναγνώστες της Εναλλακτικής Δράσης για εμπειρίες που τους οδήγησαν να κάνουν επανεκκίνηση της ζωής τους.

Και μην ξεχνάτε, στο επόμενο τεύχος, μπορείτε να στείλετε τα δικά σας κείμενα στο openlife@enallaktikidrasi.com με θέμα τη συντροφικότητα και συγκεκριμένα τον τρόπο που καταφέρατε να ξεπεράσετε ισχυρά εμπόδια και επιτύχατε μια υγιή σχέση.

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)
Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση