Άλλαξε το μέσα σου για να αλλάξει το έξω σου

Όλοι είμαστε ενέργεια. Όλοι εκπέμπουμε προς τα έξω την ενέργεια που έχουμε μέσα μας. Κάθε στιγμή έχουμε επιλογή να επιλέξουμε ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε.

Άλλαξε το μέσα σου για να αλλάξει το έξω σου

Όλοι είμαστε ενέργεια. Όλοι εκπέμπουμε προς τα έξω την ενέργεια που έχουμε μέσα μας. Κάθε στιγμή έχουμε επιλογή να επιλέξουμε ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε. Αν θέλουμε να εκπέμπουμε αγάπη, φως, ηρεμία, τότε θα προσελκύσουμε ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια συχνότητα με μας. Ενωνόμαστε με ανθρώπους που είμαστε στα ίδια κύματα μαζί τους.

Με εκπληκτικό τρόπο, με συγχρονικότητες απίστευτες, οι άνθρωποι που επιλέγουν το φως και την αγάπη βρίσκει ο ένας τον άλλο και βοηθούνται. Είτε σαν σύντροφοι και ζουν από την καρδιά τους την αγάπη, είτε σαν συνεργάτες και βοηθά ο ένας τον άλλο, είτε σαν φίλοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον, είτε σε οποιαδήποτε μορφή έρθουν στη ζωή μας μόνο ευλογία μπορούν να είναι.

Advertisment

Στις περιπτώσεις που ελκύουμε ανθρώπους που δεν εκπέμπουν στα ίδια κύματα με μας είναι τα λεγόμενα ενεργειακά βαμπίρ. Αυτοί οι άνθρωποι ελκύονται από τη φωτεινή ενέργεια και θέλουν απλά να παίρνουν, να υποτιμούν, να σε ρίχνουν, να ζουν με τη δική σου ενέργεια, να σε ρουφούν και να σε αφήνουν στεγνό. Γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι νοιώθουν αφυδατωμένοι γιατί δεν αντέχουν άλλο να τρέφουν αυτούς τους ανθρώπους. Στεγνώνει το σώμα τους.

Αν όμως εμείς επιμένουμε να ζούμε στο φως και την αγάπη, τότε αυτά τα ενεργειακά βαμπίρ ή που θα φύγουν σε γρήγορο χρονικό διάστημα από τη ζωή μας είτε πολύ γρήγορα η ψυχή τους θα τους οδηγήσει μέσα τους, στο να επιλέξουμε κι αυτοί ποιοι θέλουν να είναι.

Απαραίτητη προϋπόθεση να μένουμε εμείς στην αλήθεια μας, στο δρόμο τον φωτεινό που διαλέξαμε, στο δρόμο της αγάπης και του φωτός. Αν τους αφήσουμε να μας παρασύρουν σε δρόμους που δεν συμφωνούν με την αλήθεια μας, τότε ξεκινά μέσα μας η ανισορροπία. Γιατί γνωρίζουμε πότε κάποιος που είναι δίπλα μας είναι ευλογία ή είναι απλά κοντά μας για να μας δυσκολεύει τον δρόμο.

Advertisment

Όταν νοιώθουμε ότι κάποιος απλά μας ρουφά ενέργεια, λέμε ξεκάθαρα την αλήθεια μας, με όμορφο τρόπο και ποτέ δεν περιμένουμε να αλλάξει ο άλλος για μας. Αν μια ψυχή αποφασίσει να αλλάξει, θα αλλάξει γιατί η ίδια το θέλει. Αν ένας άνθρωπος έχει βαρεθεί να ζει με τα ίδια μοτίβα της ζωής του και θέλει να αλλάξει θα το κάνει γιατί είναι επιλογή ψυχής. Μόνο τότε μπορεί να μείνει στο καινούριο δρόμο που έχει διαλέξει.

Γι’ αυτό δουλεύουμε με τον εαυτό μας, δίνουμε αγάπη και φως σε μας για να αλλάξουν οι καταστάσεις γύρω μας. Ό,τι θέλουμε να συναντήσουμε στη ζωή μας, γινόμαστε εμείς. Αλλάζουμε την ενέργειά μας για να προσελκύσουμε ανθρώπους που θα μείνουν στη ζωή μας σαν ευλογία. Οποιαδήποτε μορφή σχέσης κι αν έχουμε μαζί τους, απλά θα βαδίζουμε όλοι πιο κοντά στην αληθινή μας ύπαρξη, στην αγάπη, το φως και θα ζούμε σύμφωνα με τα θέλω της ψυχής μας.

Μαργαρίτα Ιωάννου, πνευματικές και ενεργειακές θεραπείες

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πρώτος και μοναδικός άνθρωπος που είναι υποχρεωμένος να καλύψει τις ανάγκες μου, είμαι εγώ!
Από τη Συναισθηματική Καταιγίδα στην Ηρεμία: Προς μια πιο ευτυχισμένη ζωή
Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση