Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από… τη λεία τους (photos)!

Το κυνήγι δεν είναι αποκλειστικό «χόμπι» των σαρκοφάγων και των παμφάγων απ’ ότι φαίνεται. Αυτό είναι το μήνυμα που ορισμένοι vegans θέλησαν να στείλουν

Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από... τη λεία τους (photos)!

Το κυνήγι δεν είναι αποκλειστικό «χόμπι» των σαρκοφάγων και των παμφάγων απ’ ότι φαίνεται. Αυτό είναι το μήνυμα που ορισμένοι vegans θέλησαν να στείλουν με μία μεγάλη δόση χιούμορ δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το δικό τους διαφορετικό «κυνήγι».

Ποζάρουν στο φακό με όπλα στα χέρια τους, αλλά δίπλα τους δεν έχουν άτυχα, νεκρά ζώα, όπως τυχαίνει να βλέπουμε σε αποκρουστικές φωτογραφίες κυνηγών από όλο τον κόσμο. Αντί για ζώα, ποζάρουν λοιπόν δίπλα στα λαχανικά που πριν από λίγη ώρα είχαν καταφέρει να «πιάσουν» στους κήπους τους.

Advertisment

Το Bored Panda συνέλεξε κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες κυνηγιού λαχανικών κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε. Ο βιγκανισμός έχει γίνει πολύ διαδεδομένος τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν πάντα προϊόντα χωρίς ζωικές ουσίες. Και πολλές σπουδαίες διδασκαλίες, όπως η γιόγκα, ο Βουδισμός και άλλοι, περιέχουν μηνύματα όπως ότι οι ζωές όλων των όντων είναι πολύτιμες και χρειάζεται να προστατευτούν.

Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από... τη λεία τους (photos)!

Στα παλαιότερα χρόνια, όπως δείχνει η ιστορία, το κρέας και τα ζωικά προϊόντα ήταν εύκολα διαθέσιμα μόνο για ένα μικρός μέρος του πληθυσμού, ενώ η πλειοψηφία των ανθρώπων – πληβείοι, δούλοι, εργάτες – συνήθιζαν να καταναλώνουν πολύ μικρές ποσότητες και επιβίωναν με φυτικές τροφές, όπως το ρύζι στην Ασία, τα δημητριακά στην Ευρώπη και καλαμπόκι στην Βόρεια Αμερική.

Τους δύο τελευταίους αιώνες, οι έρευνες δείχνουν, ότι η κατανάλωση ζωικών προϊόντων αυξήθηκε παγκοσμίως και η διατροφή των ανθρώπων άλλαξε ραγδαία. Επίσης, σήμερα το φαγητό χρησιμοποιείται πλέον και με άλλους τρόπους, όπως για τη διασκέδασή μας και για την ανακούφιση από το στρες. Φαίνεται να μη νιώθουμε πια ευγνωμοσύνη για το φαγητό που έχουμε στο τραπέζι μας.

Advertisment

Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από... τη λεία τους (photos)!

Επίσης, η βιομηχανία μεταχειρίζεται τα ζώα σαν να είναι ιδιοκτησία της με βασανιστήρια και έχοντας αφαιρέσει όλα τους τα δικαιώματα. Έτσι και οι δύο πλευρές, άνθρωποι και ζώα υποφέρουν, καθώς η υπερκατανάλωση των τελευταίων μας φέρνει διάφορες μακροχρόνιες ασθένειες. Ο βιγκανισμός, λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών, μια τάση, ένας τρόπος ζωής και ένα κίνημα που σκοπεύει να μείνει και να εξελιχθεί.

Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από... τη λεία τους (photos)! Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από... τη λεία τους (photos)! Vegan «κυνηγοί» ποζάρουν μπροστά από... τη λεία τους (photos)!

[toggle title="Πηγές"]

https://www.boredpanda.com/vegan-vegetarian-hunters-photos/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

[/toggle]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

3 μυστικά για να ξεχωρίζεις με τη φωνή σου (1)
Βουλγαρία: Εντυπωσιακό βίντεο από πτώση μετεωρίτη - Έγινε αντιληπτός και στην Ελλάδα
Ηράκλειο: Ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες και μπήκαν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Viral video | Σχεδιάζει πανέμορφες εικόνες πάνω σε καλυμμένα με σκόνη οχήματα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση