Πώς αντιδρούν τα κατοικίδια στην ξαφνική 24ωρη παρουσία μας στο σπίτι (Φωτογραφίες)

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει πολλούς εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο να εργάζονται από το σπίτι. Για όσους συνηθίζουν να κάθονται σε ένα

Πώς αντιδρούν τα κατοικίδια μας στην ξαφνική 24ωρη παρουσία μας στο σπίτι (Φωτογραφίες)

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει πολλούς εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο να εργάζονται από το σπίτι. Για όσους συνηθίζουν να κάθονται σε ένα γραφείο, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ ασυνήθιστη εμπειρία. Χωρίς συγκεκριμένο εργασιακό πλαίσιο, χωρίς τους συναδέλφους και τα ευχάριστα διαλείμματα. Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε όλη αυτή την αλλαγή: τα κατοικίδια ζωάκια μας.

Οι ιδιοκτήτες σκύλου και γάτας δημοσιεύουν φωτογραφίες των «νέων τους συναδέλφων» και είναι φανερό πως όλοι χαίρονται με αυτή την αλλαγή. Οι ιδιοκτήτες δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα αν τα κατοικίδια πατούν πάνω στο πληκτρολόγιό τους ή θέλουν να κοιμούνται στα πόδια τους. Μάλιστα, τους διασκεδάζει αυτή η αλλαγή.

Από την άλλη, κάποια κατοικίδια φαίνεται να εκπλήσσονται με αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητά τους, αλλά φυσικά με τον ευχάριστο τρόπο, αφού έχουν επιτέλους 24ωρη παρέα και παρουσία στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες τους όμως είναι τυχεροί, αφού έχουν αποδειχτεί επιστημονικά πια τα πολλά οφέλη που μας προσφέρουν στην ψυχική και πνευματική μας υγεία, ακόμα κι αν κάνουν πού και πού ζημιές. Το boredpanda μοιράζεται τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων.

Πώς αντιδρούν τα κατοικίδια μας στην ξαφνική 24ωρη παρουσία μας στο σπίτι (Φωτογραφίες) Πώς αντιδρούν τα κατοικίδια μας στην ξαφνική 24ωρη παρουσία μας στο σπίτι (Φωτογραφίες)

Δείτε όλα τα άρθρα μας για τον κορονοϊό

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε