Το ομορφότερο δέντρο του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία και είναι 150 ετών (Φωτογραφίες)

Βρίσκεται στο Ashikaga Flower Park στην Tochigi της Ιαπωνίας και αναφέρεται συχνά ως το «πιο όμορφο δέντρο του κόσμου». Το πελώριο δέντρο είναι γλυσίνα

Το ομορφότερο δέντρο του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία και είναι 150 ετών (Φωτογραφίες)

Βρίσκεται στο Ashikaga Flower Park στην Tochigi της Ιαπωνίας και αναφέρεται συχνά ως το «πιο όμορφο δέντρο του κόσμου». Το πελώριο δέντρο είναι γλυσίνα και γίνεται εντυπωσιακό όταν είναι πλήρως ανθισμένο. Τα κάθετα άνθη του κατεβαίνουν τόσο χαμηλά, που σχεδόν αγγίζουν το έδαφος και δημιουργούν έναν μοβ-ροζ κόσμο που μέσα του μπορεί ο επισκέπτης να χαθεί και να νιώσει ότι βρίσκεται σε ένα αφράτο σύννεφο.

https://www.instagram.com/p/B_utZN_gVCo/?utm_source=ig_web_copy_link

Advertisment

Οι άνθρωποι έχουν επέμβει με απόλυτο σεβασμό ώστε το δέντρο του Ashikaga να μπορεί να ξεδιπλώσει όλη την ομορφιά του. λόγω της ηλικίας και των πολλών αμέτρητων ανθών του, τα κλαδιά στηρίζονται σε ειδικά δοκάρια για να δημιουργήσουν μια λουλουδένια ομπρέλα. Με την αιθέρια παρουσία του και την παραμυθένια αίσθησή του, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το δέντρο είναι το κύριο αξιοθέατο της περιοχής και μάλιστα πολλοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο συρρέουν για να βγάλουν μαγευτικές φωτογραφίες εκεί.

https://www.instagram.com/p/B_w7jsfAy6_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_7vfg5gPid/?utm_source=ig_embed

Advertisment

Η γλυσίνα, όπου κάποιοι την αποκαλούν γλυτσίνια, είναι ουσιαστικά ένας φυλλοβόλος αναρριχώμενος θάμνος που προτιμάται επειδή δημιουργεί αυτά τα πανέμορφα άνθη (σε μοβ, μπλε, λευκό ή ροζ αποχρώσεις) που διακρίνονται από απαλό άρωμα. Η καταγωγή του είναι από την Κίνα, όπου αναφέρεται ως ένα από τα αρχαιότερα ανθισμένα δέντρα. Είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό και μάλιστα τα άνθη του αποτελούν βασικό συστατικό για μια ξεχωριστή συνταγή ως γλυκό που προέρχεται από την Τουρκία.

Το ομορφότερο δέντρο του κόσμου βρίσκεται στην Ιαπωνία και είναι 150 ετών (Φωτογραφίες)

https://www.instagram.com/p/BkbTI76AwPm/?utm_source=ig_embed

Πηγή:

mymodernmet.com/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα: Με περίπατο βιβλίου και 50+2 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση