, ,

ΗΠΑ: Σκυλίτσα διένυσε μόνη της 80 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι

Ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ, η Cleo, χάθηκε από την πόλη Olathe στις 12 Ιουλίου. Πολλές μέρες αργότερα, εμφανίστηκε στην αυλή του παλιού σπιτιού της στο

ΗΠΑ: Σκυλίτσα διένυσε μόνη της 80 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι

Ένα γλυκύτατο λαμπραντόρ, η Cleo, χάθηκε από την πόλη Olathe στις 12 Ιουλίου. Πολλές μέρες αργότερα, εμφανίστηκε στην αυλή του παλιού σπιτιού της στο Lawson, του Μιζούρι μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. Ο Colton Michael, ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι εκείνος και η σύζυγός του είχαν μετακομίσει εκεί πριν από περίπου 2 χρόνια.

Δήλωσε ότι στην αρχή η Cleo ήταν πολύ στρεσαρισμένη, χρειαζόταν το χρόνο της και δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Βρίσκει τον δρόμο για το σπίτι της και εκεί μένουν άγνωστοι, αυτό θα ήταν τρομακτικό για όλους.

Advertisment

Στη συνέχεια, ο κος Michael κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την σκάναρε για microchip, ώστε να δει αν υπάρχουν πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη, όπως επίσης και δικά της στοιχεία. Πρόκειται για έναν ασφαλή τρόπο που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες σκύλων, ώστε να εντοπίσουν πού βρίσκεται ο σκύλος τους και ώστε όποιος τον βρει να μπορεί να αναγνωρίσει από πού χάθηκε. Ευτυχώς, είχε microchip και αποκάλυψε το όνομα του ιδιοκτήτη της, που είχε αναφέρει την απώλειά της στο Facebook πριν από μία εβδομάδα.

Η σύζυγος που έμενε στο σπίτι αναγνώρισε το όνομα του παλιού ιδιοκτήτη. Ήταν εκείνη τη στιγμή που έμειναν άφωνοι και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί. Η αξιαγάπητη Cleo που είναι 4 ετών, διένυσε περίπου 80 χιλιόμετρα από το νέο της σπίτι στο Kansas για να φτάσει στο παλιό της σπίτι.

Ο σκύλος πέρασε σώος μεγάλους δρόμους, ακόμα κι ένα ποτάμι και όλοι απορούν πώς τα κατάφερε. “Είναι η πιο παράξενη ιστορία. Πραγματικά, είναι το παν για εμένα και για τη μητέρα μου”, είπε ο ιδιοκτήτης της. Οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού λάτρεψαν την σκυλίτσα και ανέφεραν ότι θα έχουν το νου τους για την περίπτωση που θελήσει πάλι να επισκεφθεί το παλιό της σπίτι.

Advertisment

Πηγή:

www.bbc.com/news/world-us-canada-53471230

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση