, ,

Δίχρονο αγόρι με χειλεοσχιστία βρίσκει τον τέλειο φίλο… ένα κουτάβι με την ίδια σπάνια πάθηση!

Όταν ένας νεαρός πατέρας πήγε στο τοπικό καταφύγιο ζώων για να δει κοτόπουλα, το τελευταίο πράγμα που περίμενε να φέρει στο σπίτι επιστρέφοντας ήταν

Δίχρονο αγόρι με χειλεοσχιστία βρίσκει τον τέλειο φίλο - Ένα κουτάβι με την ίδια σπάνια πάθηση

Όταν ένας νεαρός πατέρας πήγε στο τοπικό καταφύγιο ζώων για να δει κοτόπουλα, το τελευταίο πράγμα που περίμενε να φέρει στο σπίτι επιστρέφοντας ήταν ένα κουτάβι. Αλλά όταν είδε ένα ασπρόμαυρο κουτάβι με χειλεοσχιστίας, την ίδια πάθηση που έχει και ο γιος του, ήξερε ότι το γλυκό σκυλί θα ήταν το ιδανικό νέο μέλος της οικογένειας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο μικρός Bentley, που είναι τώρα δύο ετών, ήταν πολύ χαρούμενος όταν συναντήθηκε με τον νέο του καλύτερο φίλο.

Advertisment

Η μαμά του Bentley, Ashley Boyers, είναι ενθουσιασμένη με τη νέα αυτή φιλία. Εξήγησε στο ClickOnDetroit ότι βλέποντας τον γιο του “να έχει κάτι κοινό με ένα κουτάβι σημαίνει πολλά επειδή μπορεί να μεγαλώσει και να καταλάβει ότι αυτός και το κουτάβι του έχουν και κάτι που μπορούν να μοιραστούν από κοινού”.

Όσο για την ομάδα στο Καταφύγιο Jackson County Animal του Michigan, είναι εξίσου χαρούμενοι που βλέπουν την «στιγμιαία αγάπη» μεταξύ του δύο μηνών κουταβιού και του Bentley. Σε ανάρτηση τους στο Facebook, έγραψαν, «Είναι τόσο δύσκολο να περιγράψουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η υιοθεσία για όλους μας… Ευχόμαστε πολλά χρόνια χαράς όσο αυτό το ξεχωριστό ζευγάρι μεγαλώνει μαζί!» Η ανάρτηση αυτή μετρά είδη χιλιάδες Likes και κοινοποιήσεις από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται μαζί τους τη χαρά αυτή.

https://www.facebook.com/jcasmichigan/posts/1629033087266467

Advertisment

Πηγή:

goodnewsnetwork.org/boy-cleft-lip-adopts-pet-dog-same-condition/

Κεντρική φωτογραφία: FACEBOOK / JACKSON COUNTY ANIMAL SHELTER

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)
Το προσδόκιμο ζωής των κατοικιδίων αυξάνεται. Και υπάρχει λόγος για αυτό...
Τα σκυλιά «ανιχνεύουν» την αρνητική ενέργεια| Τι αναφέρουν οι επιστήμονες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση