Όταν ένας νεαρός πατέρας πήγε στο τοπικό καταφύγιο ζώων για να δει κοτόπουλα, το τελευταίο πράγμα που περίμενε να φέρει στο σπίτι επιστρέφοντας ήταν ένα κουτάβι. Αλλά όταν είδε ένα ασπρόμαυρο κουτάβι με χειλεοσχιστίας, την ίδια πάθηση που έχει και ο γιος του, ήξερε ότι το γλυκό σκυλί θα ήταν το ιδανικό νέο μέλος της οικογένειας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο μικρός Bentley, που είναι τώρα δύο ετών, ήταν πολύ χαρούμενος όταν συναντήθηκε με τον νέο του καλύτερο φίλο.

Η μαμά του Bentley, Ashley Boyers, είναι ενθουσιασμένη με τη νέα αυτή φιλία. Εξήγησε στο ClickOnDetroit ότι βλέποντας τον γιο του “να έχει κάτι κοινό με ένα κουτάβι σημαίνει πολλά επειδή μπορεί να μεγαλώσει και να καταλάβει ότι αυτός και το κουτάβι του έχουν και κάτι που μπορούν να μοιραστούν από κοινού”.

Όσο για την ομάδα στο Καταφύγιο Jackson County Animal του Michigan, είναι εξίσου χαρούμενοι που βλέπουν την «στιγμιαία αγάπη» μεταξύ του δύο μηνών κουταβιού και του Bentley. Σε ανάρτηση τους στο Facebook, έγραψαν, «Είναι τόσο δύσκολο να περιγράψουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η υιοθεσία για όλους μας… Ευχόμαστε πολλά χρόνια χαράς όσο αυτό το ξεχωριστό ζευγάρι μεγαλώνει μαζί!» Η ανάρτηση αυτή μετρά είδη χιλιάδες Likes και κοινοποιήσεις από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μοιράζονται μαζί τους τη χαρά αυτή.

It’s so hard to put into words how meaningful this adoption is to all of us so we are going to let the pictures speak…

Gepostet von Jackson County Animal Shelter – Michigan am Donnerstag, 3. September 2020

Πηγή:

goodnewsnetwork.org/boy-cleft-lip-adopts-pet-dog-same-condition/

Κεντρική φωτογραφία: FACEBOOK / JACKSON COUNTY ANIMAL SHELTER

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε