, ,

Αγγλία: Αποφασισμένος πατέρας έκανε 320 χιλιόμετρα με το μικρό ποδήλατο της κόρης του για καλό σκοπό

Ένας αποφασισμένος πατέρας διένυσε με ποδήλατο 320 χιλιόμετρα περίπου με το μικρό ροζ ποδήλατο της 8χρονης κόρης του. Για 6 μέρες, ο Wesley Hamnett

Αγγλία: Αποφασισμένος πατέρας έκανε 320 χιλιόμετρα με το μικρό ποδήλατο της κόρης του για καλό σκοπό

Ένας αποφασισμένος πατέρας διένυσε με ποδήλατο 320 χιλιόμετρα περίπου με το μικρό ροζ ποδήλατο της 8χρονης κόρης του. Για 6 μέρες, ο Wesley Hamnett έκανε πετάλι από τη Γλασκώβη στην Σκωτία, στο Μάντσεστερ στην Αγγλία σε ένα ποδήλατο που κόστιζε 26 ευρώ και με τους μικροσκοπικούς τροχούς των 12 ιντσών.

Ο πατέρας δύο κοριτσιών ήθελε να μαζέψει χρήματα για διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και για νοσοκομεία, τα οποία είχαν ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό γι’ αυτόν, αφού μόλις πέρυσι έχασε τον πατέρα του από καρκίνο. Αρχικά, είχε σχεδιάσει να διανύσει με ποδήλατο 2.000 χιλιόμετρα από τη Ρωσία έως το σπίτι του στο Lancashire. Αλλά λόγω της πανδημίας, αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει το σχέδιό του.

Advertisment

Αποφάσισε να κάνει ποδήλατο από τη Γλασκόβη έως το Μάντσεστερ χρησιμοποιώντας εκείνο της μικρής του κόρης, που είναι πολύ μικρό, κοριτσίστικο και ροζ, προκαλώντας τα πιο γλυκά και τρυφερά σχόλια.

Ο αποφασισμένος πατέρας δήλωσε: «Δεν ήμουν σίγουρος για το αν θα τα κατάφερνα. Δεν ήμουν καν σίγουρος αν το ποδήλατο θα άντεχε μέχρι το τέλος. Ένιωσα ότι θα πεθάνω κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά άξιζε τον κόπο».

Αγγλία: Αποφασισμένος πατέρας έκανε 320 χιλιόμετρα με το μικρό ποδήλατο της κόρης του για καλό σκοπό
Φωτογραφία: SWNS

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Συνέχισα να πιέζομαι γιατί κάθε φορά που υπήρχε ανηφόρα, θα έπρεπε να υπάρχει και κατηφόρα… Ένιωθα σαν ένα μικρό παιδί όταν κατέβαινα. Δεν θα μπορούσα να σταματήσω ακόμα κι αν δοκίμαζα. Ήταν τρομακτικό, αλλά εκπληκτικά διασκεδαστικό».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Good News Network, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει πάνω από 8.400 λίρες, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να σκέφτεται και να σχεδιάζει το μελλοντικό του εγχείρημα από τη Ρωσία στην Αγγλία. Αν κι εσείς θέλετε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια που κάνει για καλό σκοπό, μπορείτε να μπείτε στο GoFundMe.

Πηγή:

www.goodnewsnetwork.org/dad-cycles-200-miles-on-daughters-pink-bike-for-charity

Κεντρική φωτογραφία: WEZHAMNETT

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση