Να πιστεύεις σε σένα και να διεκδικείς το όνειρό σου

Να πιστεύεις σε σένα για τις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές.. Να πιστεύεις σε σένα για τη λήψη μιας απόφασης, για την επιλογή, για

Να πιστεύεις σε σένα και να διεκδικείς το όνειρό σου

Να πιστεύεις σε σένα για τις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές..

Να πιστεύεις σε σένα για τη λήψη μιας απόφασης, για την επιλογή, για την αλλαγή και για το όνειρό σου..

Να πιστεύεις σε σένα ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να στείλεις το βιογραφικό σου στην εταιρία των ονείρων σου..

Να πιστεύεις σε σένα ότι μπορείς να φλερτάρεις κάποιον, κάποια που σου αρέσει πολύ..

Να πιστεύεις σε σένα γιατί αν δεν πιστέψεις εσύ, δεν θα πιστέψει κανένας άλλος και γιατί όσο και αν πιστεύουν οι άλλοι εσύ πάντα θα τους αμφισβητείς με τη δύναμη της σκέψης και των λόγων σου, λέγοντας τους ότι υπερβάλλουν, ότι υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από σένα, ότι δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή… Πάντα όμως δεν θα υπάρχει μία δικαιολογία;

Να πιστεύεις σε σένα και να διεκδικείς το όνειρό σου, γιατί τα όνειρά μας έχουν αξία ανεκτίμητη και είναι επένδυση για το μέλλον μας..

Να πιστεύεις σε σένα, χωρίς να φτιάχνεις στο μυαλό σου σενάρια αποτυχίας και τι θα κάνεις αν δεν τα καταφέρεις, γιατί με αυτό τον τρόπο σκέφτεσαι την αποτυχία εκ προοιμίου, πριν καν προσπαθήσεις και ακυρώνεις τον εαυτό σου και την προσπάθειά σου..

Να φτιάξεις λοιπόν έναν τρόπο που θα προσεγγίσεις το όνειρό σου, αυτό που λαχταράς, και θα υπάρχουν συχνά εμπόδια, θα χάσεις το θάρρος σου, να εξακολουθείς όμως να πιστεύεις σε σένα και στις δυνάμεις σου..

Και αν δεν τα καταφέρεις τελικά, πάλι να πιστεύεις γιατί θα έχεις γίνει πιο σοφός, πιο σοφή, πιο ώριμος, πιο ώριμη..

Να πιστεύεις σε σένα και να αντιμετωπίζεις τους δαίμονες και τις σκέψεις, το αυτό-σαμποτάζ που συχνά κάνεις στον εαυτό σου.. γιατί πάντα να θυμάσαι ότι εμείς μπορεί να είμαστε οι καλύτεροι σύμμαχοι του εαυτού μας αλλά και οι πιο σκληροί επικριτές μας, οι χειρότεροι εχθροί μας..

Εσύ λοιπόν τι θα έκανες σήμερα αν δεν φοβόσουν και αν πίστευες στον εαυτό σου;

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα