«Από την οικογένειά μας… έως τη δική σας»: Η Disney έβγαλε διαφήμιση για τα Χριστούγεννα κι εμείς γίναμε κομμάτια!

Ενώ οι καιροί αλλάζουν και οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οι αγαπημένες οικογενειακές παραδόσεις δημιουργούν αναμνήσεις ζωής… που περνούν από γενιά σε γενιά και μας κρατούν

«Από την οικογένειά μας... έως τη δική σας»: Η Disney έβγαλε διαφήμιση για τα Χριστούγεννα κι εμείς γίναμε κομμάτια!

Ενώ οι καιροί αλλάζουν και οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οι αγαπημένες οικογενειακές παραδόσεις δημιουργούν αναμνήσεις ζωής… που περνούν από γενιά σε γενιά και μας κρατούν ενωμένους, ειδικά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η Λόλα και η εγγονή της μοιράζονται μια κοινή αγάπη: Τα δώρα με κλασικούς χαρακτήρες της Disney, όπως ο Μίκυ Μάους, αλλά και τη δημιουργία χειροποίητων χριστουγεννιάτικων δώρων και στολιδιών. Όμως, με την πάροδο των χρόνων, το ετήσιο «τελετουργικό» τους αρχίζει να εξαφανίζεται.

Advertisment

Ώσπου μια χρονιά, η εγγονή της Λόλα, κοιτάζοντας το παρελθόν της γιαγιάς της και βλέποντας τον αγαπημένο της Μίκυ Μάους, εμπνέεται και ετοιμάζει μια υπέροχη εορταστική έκπληξη στην αγαπημένη της γιαγιά που φωτίζει το χριστουγεννιάτικο πρωί της και ανανεώνει τον ιδιαίτερο δεσμό τους.

Η Disney, μέσα σε μόλις 3 λεπτά, καταφέρνει με αυτή τη συγκινητική διαφήμιση να μας υπενθυμίσει ότι οι οικογενειακές στιγμές είναι τελικά οι πιο πολύτιμες και μας μεταφέρει στον μαγικό της κόσμο, όπως μόνο αυτή γνωρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες. Και φυσικά, δεν ξεχνάει να μας στείλει τις ευχές της για τα φετινά Χριστούγεννα λέγοντας: «Από την οικογένειά μας… έως τη δική σας».

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Coolcationing: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές διακοπές που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής
Zευγάρι κύκνων που ζει εδώ και 10 χρόνια στον Αχελώο γέννησε 7 υπέροχα κυκνάκια!
Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!
Νέα Υόρκη: Εγκαταστάθηκε «πύλη» που συνδέει την πόλη με το Δουβλίνο μέσω live streaming! | Γιατί έκλεισε προσωρινά

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση