, , ,

Σκυλίτσα έμαθε να παίζει επιτραπέζια με τους ιδιοκτήτες της κατά τη διάρκεια της καραντίνας (Βίντεο)

Η γλυκύτατη σκυλίτσα είναι 4 χρονών και λατρεύει να συμμετέχει στα οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια που παίζουν οι ιδιοκτήτες της για να περνά ο χρόνος

Σκυλίτσα έμαθε να παίζει επιτραπέζια με τους ιδιοκτήτες της κατά τη διάρκεια της καραντίνας (Βίντεο)

Η γλυκύτατη σκυλίτσα είναι 4 χρονών και λατρεύει να συμμετέχει στα οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια που παίζουν οι ιδιοκτήτες της για να περνά ο χρόνος στην καραντίνα. Από Jenga έως τρίλιζα, η σκυλίτσα – παίκτρια χρησιμοποιεί με όρεξη και προσοχή τα δόντια της για να επιλέξει τα κομμάτια που θέλει να παίξει.

«Η Anya ποτέ δεν αποτυγχάνει να μας εκπλήσσει», αναφέρει η Lori Knoble, που χρησιμοποιεί λιχουδιές για να ενθαρρύνει τον σκύλο να επιλέξει το τετράγωνο που θέλει στην τρίλιζα. Η 55χρονη επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, John Knoble, πήραν την Anya από έναν τοπικό εκτροφέα όταν εκείνη ήταν μόλις 12 εβδομάδων.

Advertisment

«Από την αρχή, η Anya ήταν εξαιρετικά βοηθητική και έξυπνη», εξηγεί η Lori. «Βοηθούσε να βγάλουμε τα ρούχα από το πλυντήριο, μας έφερνε το τηλεκοντρόλ και άλλα τέτοια». Μία μέρα κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, στις αρχές του Απρίλη, το ζευγάρι που ζει στο Ohio έψαχνε να βρει έναν τρόπο να περάσει το χρόνο του ευχάριστα, οπότε έστησαν το Jenga.

«Ήταν έτοιμη να παίξει μαζί μας – χωρίς καμία εκπαίδευση, φαινόταν να προσπαθεί να σκεφτεί την κίνησή της. Με είδε να παίζω, πήγε να πιάσει με τα δόντια της ένα τουβλάκι και κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον πύργο».

Έτσι, έβγαλαν ένα βίντεο που δείχνει την Anya να πιάνει ένα τουβλάκι και να το τραβά απαλά και προσεκτικά, στη συνέχεια να το τοποθετεί στο τραπέζι και να περιμένει τον αντίπαλό της να παίξει. Επίσης, στο βίντεο φαίνεται η ποικιλία των κινήσεων που έχει αναπτύξει η Anya, αλλά και την προτίμηση και τις επιδόσεις της σε άλλα παιχνίδια.

Advertisment

Το ζευγάρι δηλώνει ευλογημένο με την γλυκιά σκυλίτσα και γι’ αυτό μοιράζεται με τον υπόλοιπο κόσμο το βίντεο, με την ελπίδα να μοιράσουν λίγη παραπάνω αγάπη και χαρά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι σε όλο τον κόσμο.

Πηγή:

www.goodnewsnetwork.org/dexterous-german-shepherd-stars-in-family-game-nights/

Κεντρική φωτογραφία: YouTube – Anya GSD

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση