Αποφασίζω Power Stories: Το δωρεάν live streaming event που είδαν περισσότεροι από 6000 χρήστες ταυτόχρονα

Ολοκληρώθηκε το event Αποφασίζω Power Stories με τη συμμετοχή περισσότερων από 6000 χρηστών οι οποίοι το παρακολούθησαν ζωντανά. Η μετάδοση έγινε σε σελίδα της

Ολοκληρώθηκε το event Αποφασίζω Power Stories με τη συμμετοχή περισσότερων από 6000 χρηστών οι οποίοι το παρακολούθησαν ζωντανά. Η μετάδοση έγινε σε σελίδα της Εναλλακτικής Δράσης. 

 

10 σπουδαίοι άνθρωποι, επιτυχημένοι σε διαφορετικούς χώρους θα σου αφηγηθούν τις δικές τους ανθρώπινες και πραγματικές ιστορίες, γεμάτες ανατροπές, τρέλα, φόβους και πολύ χιούμορ.

Γιατί αυτό το event θα είναι το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για το 2021

  • Θα δεις με αποδείξεις πωw «τα λίγα θέλουν κόπο και τα πολλά θέλουν τρόπο».
  • Θα διαπιστώσεις ότι όλα τα προβλήματα έχουν την ίδια ρίζα και ότι έχεις τη δύναμη να τα λύσεις.
  • Θα αντιληφθείς ότι η ζωή δεν συμβαίνει σε σένα αλλά εσύ συμβαίνεις στη ζωή.

Και όλα αυτά επώνυμα, ανθρώπινα και με αποδείξεις!

Μαζί τους ο Αντώνης Καλογήρου, δημιουργός της μεθόδου Καλογήρου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μάκης Πουνέντης, θα τους θέσει τις ερωτήσεις που όλοι θα θέλαμε να τους κάνουμε!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απόφοιτοι σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης, δέχτηκαν με χαρά, να εκτεθούν δημόσια, νιώθοντας έντονα την ανάγκη να μοιραστούν μαζί σου ότι «ΜΠΟΡΕΙΣ!» κι εσύ να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

Με την εγγραφή σας θα αποκτήσετε δώρο το e-book “Το Αόρατο Πλέγμα”

Συμμετέχουν οι

Τσώλη Σοφία

Η Σοφία Τσώλη είναι Business & Financial Coach και Σύμβουλος Διοίκησης.
Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοoικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος.
Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο Business Coaching, Personal & Executive και Team & Leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων, αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι διαπιστευμένη ACC Accredited Coach από το International Coach Federation, εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ιδρύτρια της ST Miracle Business, προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες.

Τσιβίλης Θανάσης

Παραολυμπιονίκης στίβου.

Ξενάκης Στέφανος

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Το πρώτο βιβλίο του το ΔΩΡΟ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018. Το δεύτερο βιβλίο του ΚΑΠΤΑΙΝ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Περήφανος πατέρας 2 κοριτσιών ηλικίας 8 και 11 ετών.

Κώτσιρας Αρτέμης

Ο Αρτέμης Κώτσιρας έχει πολυετή εμπειρία στη διοίκηση ομάδων και οργανισμών και τα τελευταία 10 χρόνια είναι διευθυντικό στέλεχος στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη όπου έχει φέρει επιτυχίες και βραβεύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Αγαπά τον αθλητισμό και αγωνίζεται στο εταιρικό πρωτάθλημα ως βασικό μέλος της εταιρικής ομάδας μπάσκετ. Τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται συστηματικά με την προσωπική του ανάπτυξη στον χώρο του Αποφασίζω. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Ντόμπρου με την οποία αγαπά να ταξιδεύει. Πρόσφατα έχουν μετεγκατασταθεί στο Βουκουρέστι μετά από πρόταση που του έγινε να αναλάβει γενικός διευθυντής σε μια νέα εταιρία που εξαγοράσθηκε από τον όμιλο όπου εργάζεται.

Καραπιπέρης Ηλίας

Γεννήθηκα στην Βυρηττό το 1974, σπούδας Ναυτιλιακά στην Αγγλία αλλά όλη μου η καριέρα είναι αφοσιωμένη στα δύο μεγάλα μου πάθη: Το ποδόσφαιρο και την εκπαίδευση.

Το 2004 ίδρυσα την ακαδημία μου εντάσσοντας την στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. 8 χρόνια αργότερα, ένιωθα έντονη την ανάγκη της ανεξαρτητοποίησης. Έτσι λοιπόν ήρθε η αποχώρηση απο τον Ολυμπιακό και «γεννήθηκαν» οι ΝΙΚΗΤΕΣ.

Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για εμένα, με δύο ιδιαίτερες προκλήσεις.

Καλούτσα Νίνα

Η Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας (κάτοχος master Καλών Τεχνών). Για περισσότερα από 25 χρόνια, συνεργάζεται με ανθρώπους επιρροής, πολιτικούς, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, καθώς και νέους σε όλη την Ελλάδα. Διδάσκει ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της φωνής τους, να καλλιεργήσουν δεξιότητες δημόσιας ομιλίας, να ενισχύσουν την ηγετική και τη διαπραγματευτική τους ικανότητα. Θεματολογία: Ποιότητα & Τόνος Φωνής, Δημόσια Ομιλία & Δεξιότητες Παρουσίασης, Γλώσσα Σώματος, Εκφορά Λόγου, Λεξιλόγιο – Περιεχόμενο Λόγου, Ρητορική, Συμβουλευτική Ομιλητών, Σαφήνεια & Επίδραση Μηνύματος, Τεχνικές Αφήγησης, Πρώτη Εντύπωση, Διαχείριση Σκηνικού Φόβου

Καλογήρου Αγάπη

Η Αγάπη Καλογήρου εδώ και μια δεκαετία περίπου, είναι βασικός ομιλητής και εκπαιδευτής της Μεθόδου Καλογήρου και διακρίνεται για την μεταδοτικότητά της. Ο τομέας των βιωματικών ασκήσεων αποτελεί έναν ακόμα κλάδο στον οποίο διαπρέπει. Ταυτόχρονα, με μια ιδιαίτερη ικανότητα, εμπνέει τους μαθητές μας στο να εξωτερικεύσουν την πίστη και το πάθος που τους είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας μας και υπεύθυνη του τμήματος οργάνωσης των Σεμιναρίων του Αποφασίζω, καθώς και της ηλεκτρονικής υποστήριξης. Είναι μέλος της ομάδας από την αρχή. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις στον τομέα της διοίκησης και ως υπεύθυνη υποστήριξης συνεργατών.

Γαλανοπούλου Δώρα

Η Δώρα Γαλανοπούλου είναι 36 ετών από το Κρανίδι Αργολίδος. Είναι φυσιοθεραπεύτρια, μητέρα 2 υπέροχων πλασμάτων της Χριστίνας και του Αλέξανδρου. Αγαπά τη γνώση, την άθληση και τα ζώα.

Βαρδάκας Βασίλης

Ο Βασίλης Βαρδάκας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και εργάστηκε για 15 χρόνια στον χώρο των media σε διευθυντικές θέσεις . Eίναι συνιδρυτής του εκδοτικού οίκου Key Books και πατέρας του Φίλιππου και της Νιόβης.

Βανδώρος Αλέξιος

Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 15 χρόνια έχει αναπτυχθεί επιχειρηματικά σε μία πλειάδα δράσεων σε διαφορετικούς τομείς.
Από το 2016 η διαδρομή του συναντήθηκε με το χώρο του ΑποφασίΖω και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης ως μαθητής της μεθόδου Καλογήρου και από το 2017 είναι εκπαιδευτής στα βιωματικά σεμινάρια και στις ακαδημίες.

Book For Thought | S1E13

Δείτε Επίσης

Αξίζει να διαβάσετε

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε