Ο Δήμος Αθηναίων ξεκινά τη λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου για αστέγους και άπορους δημότες

Σύντομα ξεκινά η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αθηναίων, το οποίο θα στεγάζεται σε ανακαινισμένο χώρο και συγκεκριμένα στο κεντρικό κτίριο του ΚΥΑΔΑ

Ο Δήμος Αθηναίων ξεκινά τη λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου για αστέγους και άπορους δημότες

Σύντομα ξεκινά η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αθηναίων, το οποίο θα στεγάζεται σε ανακαινισμένο χώρο και συγκεκριμένα στο κεντρικό κτίριο του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης) που βρίσκεται στην Πειραιώς 35 στο Κέντρο. Οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε άστεγους και άπορους δημότες και θα γίνονται και συνταγογραφήσεις φαρμάκων.

Λόγω των μέτρων προστασίας της υγείας οι επισκέψεις θα γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 210-5246515. Ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει ότι πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο που περιλαμβάνει τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα, όπως συμπυκνωτή οξυγόνου, καρδιογράφο, απινιδωτή, νεφελοποιητές, ωτοσκόπιο, συσκευές αναρρόφησης, οξύμετρα, πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου κ.ά.

Εκτός από αυτό όμως, αξίζει να αναφέρουμε ότι παράλληλα συνεχίζει τη λειτουργία του το εξεταστήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 3 και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους αστέγους της πρωτεύουσας.

Πηγή:

Με πληροφορίες από news247.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε