, , ,

Το συγκινητικό “ευχαριστώ” μαθητών στον καθηγητή τους μέσω zoom τον έκανε να δακρύσει (βίντεο)

Η διδασκαλία συχνά είναι μια εργασία χωρίς άμεση ανταμοιβή, αλλά μια ομάδα μαθητών από το Κολλέγιο του New Jersey βρήκαν πρόσφατα τον ιδανικό τρόπο

Το συγκινητικό "ευχαριστώ" μαθητών στον καθηγητή τους μέσω zoom τον έκανε να δακρύσει (βίντεο)

Η διδασκαλία συχνά είναι μια εργασία χωρίς άμεση ανταμοιβή, αλλά μια ομάδα μαθητών από το Κολλέγιο του New Jersey βρήκαν πρόσφατα τον ιδανικό τρόπο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στον καθηγητή τους.

Ο Adam Shrager μπήκε στην πλατφόρμα του Zoom για να διδάξει στο μάθημα στατιστικής του και έμεινε έκπληκτος όταν είδε όλους τους μαθητές του να έχουν απενεργοποιημένη τη λειτουργία της κάμερας. «Συνήθως, σε αυτό το μάθημα, το 90% των μαθητών κρατά τις κάμερες ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Ορισμένες φορές, θα μου στείλουν κάποιο μήνυμα ζητώντας μου συγγνώμη επειδή δεν μπορούν για κάποιο λόγο να έχουν την κάμερα ανοιχτή», αναφέρει ο 54χρονος καθηγητής στην ιστοσελίδα Today. «Όταν συνδέθηκα και δεν είδα πρόσωπα, μου φάνηκε πολύ περίεργο. Σκέφτηκα ότι η σύνδεσή μου είχε ίσως πρόβλημα ή κάτι τέτοιο».

Advertisment

Μάλιστα είπε στα παιδιά ανήσυχος: «Είναι κάποια νέα μόδα να μην ανοίγετε τις κάμερες; Έχω ακούσει ότι το κάνουν και σε άλλα σχολεία να μην ανοίγουν κάμερες ούτε οι μαθητές, ούτε καν ο δάσκαλος. Παιδιά μιλήστε μου, είναι κάτι που έκανα και σας ενόχλησε;».

Ήταν το τελευταίο μάθημα πριν τις τελικές εξετάσεις και ο Shrager προβληματίστηκε με το ενδεχόμενο να κλείσουν το τρίμηνο με τις χειρότερες συνθήκες επικοινωνίας. Ξαφνικά όμως, οι μαθητές του άρχισαν να ανοίγουν τις κάμερές τους και όλοι κρατούσαν ένα μοναδικό σημείωμα που τον ευχαριστούσε για την αφοσίωσή του στο μάθημα.

«Καθώς άνοιγαν οι κάμερες και άρχισα να διαβάζω τα μηνύματα, συγκινήθηκα, μάλιστα δάκρυσα. Ήταν απίστευτο και πολύ γλυκό», θυμάται ο κος Shrager. Κάποια μηνύματα έγραφαν απλώς «Σας ευχαριστούμε» και άλλα είχαν πρωτότυπες αναφορές όπως «Είστε κατά 995 ο καλύτερος καθηγητής όλων των εποχών».

Advertisment

Ένας από τους μαθητές έγραψε την συγκινητική στιγμή σε βίντεο και τη μοιράστηκε στην εφαρμογή TikTok. Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral και από τότε έχει ξεπεράσει τις 5.7 εκατομμύρια προβολές. Την επόμενη μέρα, ένας από τους μαθητές του τον ενημέρωσε ότι είχε γίνει δημοφιλής στην εφαρμογή, την οποία ο ίδιος δεν γνώριζε.

Πηγή:

www.today.com/news/students-go-viral-surprising-teacher-gesture-zoom-t203627

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση