Μια αεροφωτογραφία της Λίμνης Caroka κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες με ταχύτατους ρυθμούς. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Derry Moroney φωτογραφίζει συχνά τις εναλλασσόμενες μορφές που παίρνει η λίμνη εδώ και 6 μήνες. Η Λίμνη Cakora έχει κατά ένα μέρος πρόσβαση στον ωκεανό, εκβάλλει δηλαδή στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία Brooms Head Main.

Μετά την πρώτη φωτογραφία που μπορεί κανείς να διακρίνει ένα εκπληκτικό «δέντρο της ζωής», ο φωτογράφος αποφάσισε να επιστρέφει ξανά και ξανά ώστε να παρακολουθεί τις αλλαγές στο εκπληκτικό αυτό σχήμα.

Φωτογραφία: Facebook/Derry-Moroney-Photography

Φωτογραφία: Facebook/Derry-Moroney-Photography

Η αλλαγή στο χρώμα του νερού κάνει κάθε φωτογραφία διαφορετική. Η κατάσταση της λίμνης αντανακλά τη χρονική φάση της ημέρας, κατά την οποία λαμβάνεται η φωτογραφία. Ο Moroney ανέφερε ότι η λίμνη ήταν τιρκουάζ όταν ξεκίνησε να τραβά τις φωτογραφίες. Μετά από κάποιες μέρες, η λίμνη στέρεψε και αποκαλύφθηκαν οι «ρίζες» του δέντρου. Τα διαφορετικά χρώματα της λίμνης που δημιούργησαν αυτό το υπερθέαμα καθορίζονται από τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, αλλά φυσικά και από τη ροή του νερού προς τον ωκεανό.

Φωτογραφία: Facebook/Derry-Moroney-Photography

Φωτογραφία: Facebook/Derry-Moroney-Photography

Πηγή:

brightvibes.com/2144/en/australias-tree-of-life-a-birds-eye-view

-Sponsored Ad-

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε