Καλύτερη Ζωή, Όμορφος Κόσμος

3 δωρεάν events και ένα φεστιβάλ προσωπικής ανάπτυξης που αξίζει να παρακολουθήσετε

Τον επόμενο μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετά συναρπαστικά events προσωπικής ανάπτυξης. Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τόσο δωρεάν σεμινάρια όσο και εκπαιδευτικά προγράμματα με κόστος συμμετοχής. Όλα τα προγράμματα παραδίδονται διαδικτυακά, είναι άκρως διαδραστικά και μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτά από το χώρο σας, αρκεί να έχετε μια σύνδεση στο ίντερνετ.

6 Μαΐου:  Η Βιολογία των Συναισθημάτων | Με τον Δρ Γιώργο Χαριτάκη

Ο Δρ Γιώργος Χαριτάκης, 42 χρόνια καρδιολόγος και trainer του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα, θα παραδώσει ένα δίωρο δωρεάν σεμινάριο. Το σεμινάριο εστιάζει στη δύναμη των συναισθημάτων και πως αυτά επηρεάζουν τη νευροβιολογία μας.

12 Μαΐου: Βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στο χάος: Με τον διεθνώς αναγνωρισμένο ψυχολόγο και facilitator Vasco Gaspar

Η Alternative Media με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με έναν κορυφαίο διεθνή εισηγητή, τον Πορτογάλο, ψυχολόγο, συγγραφέα και διεθνή ομιλητή Vasco Gaspar. Ο Vasco Gaspar είναι δημιουργός της μεθόδου DEEP U και έχει εργαστεί με περισσότερους από 30.000 ανθρώπους και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ενώ αποτελεί διαπιστευμένος εκπαιδευτής και facilitator κάποιων από τα πιο γνωστά Ινστιτούτα στον κόσμο: Presencing Institute (Πανεπιστήμιο MIT), Search Inside Yourself Leadership Institute (Το πρόγραμμα ηγεσίας που αναπτύχθηκε στην Google), Heartfulness Institute, IFS Institute και άλλα.

Με αφορμή την εκκίνηση του προγράμματος DEEP U αποκλειστικά στο ελληνικό και κυπριακό κοινό, δίνεται η δυνατότητα γνωριμίας της μεθόδου, με αυτό το δωρεάν σεμινάριο.

17 Μαΐου: Δημιουργώντας τη Νέα Κανονικότητα με την Ευφυή Καθοδήγηση της Καρδιάς | Με τον παγκοσμίου φήμης ομιλητή Howard Martin

Ελάτε μαζί με τον Howard Martin -συγγραφέα, ομιλητή, στέλεχος της HeartMath Inc.- σε ένα ειδικό πρόγραμμα όπου θα μοιραστεί τεχνικές, ιδέες και έμπνευση για να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τη διαίσθηση της καρδιάς η οποία θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία της νέας σας κανονικότητας. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν. Ο Χάουαρντ Μάρτιν, η Εναλλακτική Ατζέντα και η Alternative Media προσφέρουν το χρόνο και τους πόρους τους για να παρέχουν αυτές τις πληροφορίες και να διευκολύνουν τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής μεταβατικής περιόδου στον κόσμο.

 

 

Δείτε όλα τα δωρεάν σεμινάρια

 

Και ένα Φεστιβάλ…

8 Μαΐου: Inspirited: Ζήσε το πιο εμπνευσμένο διήμερο της ζωή σου | Πάνω από 26 συναρπαστικά σεμινάρια και εργαστήρια σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο!

26 εργαστήρια, 33 εισηγητές σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο! Κόστος συμμετοχής μόνο 30€ για ζωντανή παρακολούθηση ή 50€ για να λάβετε όλα τα εργαστήρια μαγνητοσκοπημένα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω και κλείστε τη θέση σας.

Δείτε το πρόγραμμα και κλείστε θέση

 

Δείτε περισσότερα βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην enallaktikiagenda.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το ταξίδι στη Νορβηγία δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Κι αυτό, γιατί η Νορβηγία, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι κάτι ανάμεσα σε

Του Γιάννη Αραχωβίτη Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν να τους «έρθει» η έμπνευση και ο ενθουσιασμός για να κουνηθούν, να κάνουν το πρώτο βήμα

Δες τον διαλογισμό που θα φέρει στη ζωή σου τον έρωτα που ονειρεύεσαι!

Οι ερευνητές «οργώνουν» το χώμα ψάχνοντας για βακτήρια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέων αντιβιοτικών.

Είναι πολύ πιθανό να αντιλαμβανόμαστε το σωματικό μας βάρος ως μεγαλύτερο ή μικρότερο απ’ ότι πραγματικά είναι. Εσείς τι πιστεύετε ότι είστε;

Οι διαταραχές ύπνου είναι πολλές, από καθόλου επικίνδυνες έως και πολύ επικίνδυνες.

Οι περισσότεροι χρειάζεται απλά να συντονιστούμε στη γλώσσα που μιλάει το σώμα μας. Πώς συνδέεται όμως αυτό με το φούσκωμα;

Πρόσφατα Άρθρα

Οι ερευνητές «οργώνουν» το χώμα ψάχνοντας για βακτήρια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέων αντιβιοτικών.

Είναι πολύ πιθανό να αντιλαμβανόμαστε το σωματικό μας βάρος ως μεγαλύτερο ή μικρότερο απ’ ότι πραγματικά είναι. Εσείς τι πιστεύετε ότι είστε;

Οι διαταραχές ύπνου είναι πολλές, από καθόλου επικίνδυνες έως και πολύ επικίνδυνες.

Οι περισσότεροι χρειάζεται απλά να συντονιστούμε στη γλώσσα που μιλάει το σώμα μας. Πώς συνδέεται όμως αυτό με το φούσκωμα;

Η διαχείριση κάθε πτυχής ενός σεναρίου κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τα πρότυπά μας, αν θέλουν να τους αποδεχτούμε.

Οι μαζικές αντιδράσεις τόνιζαν τα στερεότυπα και τις σεξιστικές αναφορές που εμπεριέχονται στο διαφημιστικό σποτ.

Υπολογίζεται ότι το 2% - 5% του πληθυσμού έχει μια δια βίου αδυναμία να δημιουργήσει οποιαδήποτε εικόνα στο νου του, χρησιμοποιώντας τη φαντασία του.

Υπάρχουν φορές που τα τυπικά λόγια είναι προτιμότερα, απ’ αυτά που υπάρχουν στην καρδιά.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε