, ,

ΗΠΑ: Μαμά-αρκούδα προσπαθεί να περάσει το δρόμο με τα 4 ατίθασα αρκουδάκια της(Βίντεο)

Συνέβη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ πριν από λίγες μέρες, αλλά κάνει το γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως. Μια εξαιρετικά υπομονετική και επίμονη μαμά αρκούδα διέκοψε

ΗΠΑ: Μαμά-αρκούδα προσπαθεί να περάσει το δρόμο με τα 4 ατίθασα αρκουδάκια (Βίντεο)

Συνέβη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ πριν από λίγες μέρες, αλλά κάνει το γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως. Μια εξαιρετικά υπομονετική και επίμονη μαμά αρκούδα διέκοψε την κυκλοφορία ενός πολυσύχναστου δρόμου προσπαθώντας να περάσει τα τέσσερα μικρά της αρκουδάκια στην απέναντι πλευρά.

Στο βίντεο φαίνεται να πιάνει το κάθε αρκουδάκι ξεχωριστά από το λαιμό και προσεκτικά να το περνά στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Όμως, κάθε φορά που επιστρέφει με τα άλλα, το προηγούμενο αρκουδάκι επιστρέφει μαζί της και εκείνη πρέπει να επιχειρήσει πάλι από την αρχή.

Advertisment

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία για κάποια ώρα, με τους περισσότερους οδηγούς να καταγράφουν το περιστατικό στα κινητά τους τηλέφωνα από την ασφάλεια των αυτοκινήτων τους. Το περιστατικό συνέβη στις 27 Μαρτίου.

Αν και οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με αυτό το βίντεο, αρκετοί ήταν και εκείνοι που μέσα στην απελπισμένη προσπάθεια της μαμάς-αρκούδας είδαν να αντανακλώνται όλες οι δυσκολίες της μητρότητας και στην ανθρώπινη φύση. Όλοι οι οδηγοί και οι αστυνόμοι περίμεναν υπομονετικά να ολοκληρώσει η μαμά αρκούδα το έργο της. Και το έκανε, αφού τελικά τα αρκουδάκια κουράστηκαν και αποφάσισαν να πειθαρχήσουν.

Advertisment

Πηγή:

rumble.com/vf5zkf-momma-bear-struggles-with-cubs

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση