,

Σκύλος έσωσε εγκαταλελειμμένο μωρό σε πάρκο και οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του

Το μωρό ήταν τυχερό αφού ο ήρωας σκύλος το εντόπισε λίγες μόλις ώρες μετά την εγκατάλειψή του.

Σκύλος έσωσε εγκαταλελειμμένο μωρό σε πάρκο και οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του

Ένα χάσκι που ακούει στο όνομα Hel θεωρείται πλέον ήρωας αφού βοήθησε στη διάσωση ενός νεογέννητου μωρού που είχε εγκαταλειφθεί σε Βρετανικό πάρκο. Ο ιδιοκτήτης του Hel, ο Terry Walsh, είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ περπατούσαν, ο σκύλος συνάντησε στο δρόμο του κάποιες κουβέρτες που βρίσκονταν πίσω από έναν θάμνο στο Birmingham.

«Ξαφνικά άκουσα ένα μωρό να κλαίει», δήλωσε ο 64χρονος ιδιοκτήτης. «Νομίζω ότι ήταν η ανάσα του σκύλου μου που το ξύπνησε και εκείνο άρχισε να κλαίει». Το μωρό ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και το πιθανότερο είναι ότι βρισκόταν εκεί για λίγες ώρες.

Advertisment

Χάρη στη ταχύτατη αντίδρασή τους, μετέφεραν το μικρό αγόρι στο νοσοκομείο. Μετά από ενδελεχή εξέταση, οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του. Το ονόμασαν Τζορτζ επειδή εκείνη την ημέρα εορταζόταν το συγκεκριμένο όνομα. Η αστυνομία τώρα αναζητά τη μητέρα του και γι’ αυτό οι αρχές δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες του μωρού με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στις έρευνές τους.

Ο επιθεωρητής Neil Hunt θέλοντας να διευκολύνει την αναζήτηση της μητέρας δήλωσε δημοσίως: «Είστε το κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή και χρειάζεται πραγματικά να βεβαιωθούμε ότι είστε καλά. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε ο Τζορτζ, αλλά ως γονιός και ο ίδιος, ξέρω ακριβώς πόσο τρομακτική μπορεί να είναι η διαδικασία. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη χρειαστείτε. Ο Τζορτζ είναι ασφαλής και καλά, και η υγεία σας είναι η προτεραιότητά μας – παρακαλούμε βεβαιώστε μας ότι δεν κινδυνεύετε».

Λίγες μέρες μετά, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να κινείται σε εκείνη την περιοχή. Υπολογίζουν ότι το συγκεκριμένο βίντεο κατέγραψε αυτή τη σκηνή μισή ώρα πριν εντοπιστεί το μωρό από σκύλο και ιδιοκτήτη.

Πηγή:

people.com/human-interest/hero-dog-discovers-abandoned-baby-crying-in-park/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αγγλία: Έφτιαξε ελληνική ταβέρνα στον κήπο του για να τιμήσει τον πατέρα του και δωρίζει τις εισπράξεις σε φιλανθρωπίες
Η Σαντορίνη εντάχθηκε στις κορυφαίες οινοπαραγωγικές πρωτεύουσες του κόσμου!
Οι δύο λέξεις που μειώνουν την ένταση σε κάθε καβγά, σύμφωνα με τους ειδικούς
Full Moon Sleepover: Στις 21 Ιουλίου το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξενυχτάει με θέα την πανσέληνο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση