,

“Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου” – Ευάγγελος Ζουμπανέας | Κερδίστε δύο αντίτυπα

Όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε το ιδανικό βάρος, έτσι δεν είναι; Και δεν πρόκειται μόνο για ζήτημα αισθητικού αποτελέσματος, αλλά αποτελεί και σημαντικό δείκτη υγείας.

Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου - Ευάγγελος Ζουμπανέας | Κερδίστε δύο αντίτυπα

Όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε το ιδανικό βάρος, έτσι δεν είναι; Και δεν πρόκειται μόνο για ζήτημα αισθητικού αποτελέσματος, αλλά αποτελεί και σημαντικό δείκτη υγείας.

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, διαιτολόγος – διατροφολόγος, Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity – έχει μια σημαντική πρόταση. Στο βιβλίο του «Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το οποίο αποτελεί το τελευταίο της τριλογίας του σχετικά με τη διαχείριση βάρους, θα ανακαλύψεις πολλά μυστικά και σημεία – κλειδί που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο προσωπικό σου «Μαγικό Βάρος».

Τι ακριβώς περιέχει το βιβλίο;

Περιλαμβάνει σωστές τεχνικές που αφορούν τη διαχείριση και τη σταθεροποίηση της απώλειας σωματικού βάρους – είναι άλλωστε σίγουρο ότι πολλοί από εμάς έχουν αγωνιστεί επανειλημμένα να πετύχουν το ιδανικό τους βάρος με λάθος τρόπο. Επίσης, θα σε καθοδηγήσει έτσι ώστε να το διατηρήσεις και μελλοντικά, έχοντας εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου.

Και κάτι ακόμα: Θα μάθεις για τον ρόλο του ύπνου στη διαδικασία απώλειας βάρους, για το Mind Food Eating, για τον δεύτερο εγκέφαλο μέσα μας, τη διαλειμματική νηστεία, αλλά και όλα όσα δεν γνώριζες για τον ρόλο της διατροφής και της άσκησης. Μπορεί να τρέφεσαι και να γυμνάζεσαι τακτικά, όμως ίσως νιώθεις ότι χρειάζεται και κάτι άλλο μέχρι να φτάσεις στο δικό σου ιδανικό βάρος.

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας μοιράζεται μαζί σου – μέσα από τις σελίδες του, που εκτός από συμβουλές, περιέχουν και πολύ χιούμορ – όλα τα μυστικά του μαγικού βάρους και τους τρόπους που μπορείς να το κατακτήσεις για να απελευθερώσεις τον νου και το σώμα σου.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, συγγραφέας των best sellers «Διατροφική Νοημοσύνη» και «THIN… positive», είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στη διατροφική και ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών πρόσληψης τροφής, όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – (NCFED).

Κερδίστε δύο αντίτυπα

Η Εναλλακτική Δράση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο κληρώνει δύο αντίτυπα στους αναγνώστες της. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, απλώς συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας. Οι δύο τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail στις 28 Ιουνίου και θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων.


Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε