,

Ινδία: Η νύφη πέθανε στο γάμο, αλλά ο γαμπρός την αντικατέστησε με την αδερφή της!

Παρά το τραγικό γεγονός, οι δύο οικογένειες αποφάσισαν η γαμήλια τελετή να συνεχιστεί.

Ινδία: Η νύφη πέθανε στο γάμο, αλλά ο γαμπρός την αντικατέστησε με την αδερφή της

Ένα ανήκουστο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, το οποίο τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί παγκόσμιο σοκ. Μια νεαρή γυναίκα πέθανε την ώρα του γάμου της, αλλά η τελετή συνεχίστηκε με τον γαμπρό να αντικαθιστά τη νεκρή νύφη με μία από τις αδερφές της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η νύφη, ονόματι Surbhi, άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακό έμφραγμα στην τελετή του γάμου της στην πόλη Etawah, αφού η γυναίκα αντάλλαξε στεφάνια με τον γαμπρό Μαντζές Κουμέρ, με τον τρόπο που γίνεται στην ινδουιστική παράδοση. Την ώρα του εμφράγματος, κάλεσαν γιατρό της περιοχής, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τη σώσει.

Advertisment

Και ενώ, υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό το τραγικό γεγονός θα σήμαινε και το τέλος της γαμήλιας τελετής, αυτό δεν συνέβη σε αυτή την περίπτωση. Ο γαμπρός και οι δύο οικογένειες αποφάσισαν να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό. Συμφώνησαν ότι η άτυχη νύφη μπορεί να αντικατασταθεί με μία από τις αδελφές της ώστε να συνεχιστεί ο γάμος. Ο γαμπρός διάλεξε τη νεαρή Νίσα και η τελετή ολοκληρώθηκε.

Ένας εκ των θείων της άτυχης Surbhi μιλά για «δύσκολη απόφαση» από τη μεριά της οικογένειας. Ενώ η τελετή συνεχιζόταν με τη Nisa, η νεκρή αδερφή της βρισκόταν σε ένα άλλο δωμάτιο και την ετοίμαζαν ώστε στη συνέχεια να αποτεφρωθεί. Ο ίδιος προσθέτει σε δήλωσή του: «Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναιστήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο».

Ο αδελφός των κοριτσιών, ο Σαουράμπ, με τη σειρά του περιέγραψε σε βρετανική εφημερίδα ότι «αδυνατούσε να πιστέψει πως στο ένα δωμάτιο βρισκόταν το πτώμα, και στο άλλο ετοιμαζόταν η [νέα] νύφη». «Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση… Και οι δύο οικογένειες κάθισαν κάτω να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε να παντρευτεί η μικρότερη αδελφή μου, Νίσα, τον γαμπρό. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν».

Διάφοροι παράγοντες θα μπορούσα να εξηγήσουν την απόφαση των οικογενειών. Είναι πολύ πιθανό η οικογένεια της νύφης να περίμενε προίκα, σημαντικό στοιχείο στην κοινωνία στην οποία ζουν. Από την άλλη, ο γαμπρός και η οικογένειά του θα ήθελαν να αποφύγουν το στίγμα του να επιστρέψουν από μια γαμήλια τελετή χωρίς νύφη.

Η μητέρα της νεκρής νύφης, Guddi Devi, ήταν εκείνη που ζήτησε να συνεχιστεί ο γάμος παρά το γεγονός ότι είχε καταρρεύσει συναισθηματικά από τον τραγικό θάνατο της μεγαλύτερής της κόρης, για την οποία ονειρευόταν τα καλύτερα.

«Η μητέρα πονά πολύ. Φωνάζει το όνομά της μέρα και νύχτα, καθώς ήταν η μεγαλύτερη κόρη της και είχε μεγάλα όνειρα για εκείνη. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», δήλωσε ένας άλλος αδελφός της Σουρμπί στην Daily Mail. Όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι, πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα σε όλο τον κόσμο.

Πηγή:

www.dailymail.co.uk/news/article-9644501/Bride-drops-dead-heart-attack-wedding-India

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Thessaly & Evros Pass 2024»: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνές διακοπές σε Έβρο και Θεσσαλία
Μαρία Καβογιάννη: Συγκλονιστικό γκράφιτι με το πρόσωπό της στέλνει μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών
Φάρμακα με drones: Μετά τις μικρές Κυκλάδες σε ποια νησιά θα παραδίδονται
Ευρωεκλογές: Πού και πώς μπορώ να ψηφίσω – Αναλυτικός οδηγός λίγο πριν τις κάλπες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση