Βέλγιο: Σε αυτό το ξενοδοχείο οι επισκέπτες κατασκηνώνουν πάνω σε σχεδίες που επιπλέουν σε λίμνη

Η πανδημία ανάγκασε τους σχεδιαστές να επανεξετάσουν τα ταξίδια και τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε με ασφάλεια νέες εμπειρίες.

Βέλγιο: Σε αυτό το ξενοδοχείο οι επισκέπτες κατασκηνώνουν πάνω σε σχεδίες που επιπλέουν σε λίμνη

Αν ψάχνετε για μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία και είστε περιπετειώδεις, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Vlotkamp. Το Vlotkamp, που είναι εμπνευσμένο από τον Tobias Knockaert και την Kika Merlin, στα ολλανδικά σημαίνει «κάμπινγκ με σχεδία». Το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο περιλαμβάνει οκτώ σχεδίες εξοπλισμένες με μεγάλες σκηνές ύπνου που επιπλέουν σε μια λίμνη στη Φλάνδρα (φλαμανδική περιοχή του Βελγίου). Για να διανυκτερεύσουν εκεί οι επισκέπτες, χρειάζεται να φτάσουν στη σχεδία τους με ένα κανό.

Ο σχεδιασμός κάθε μονάδας αποτελείται από πέντε πλωτές σχεδίες. Στην κορυφή της σχεδίας, μια ανθεκτική σκηνή Sibley ενισχύεται με έναν εξωσκελετό για να διασφαλίσει ότι το καταφύγιο παραμένει σταθερό σε πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο υλικό για να βοηθήσει τη σχεδία να επιπλέει και τα ελαστικά λειτουργούν ως προφυλακτήρες που αποτρέπουν τη ζημιά στις σχεδίες ή τα κανό.

Αν και πρόκειται για μια εμπειρία κάμπινγκ, οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν άνετα στο διπλό κυκλικό στρώμα king-size. Όμως, αν η παρέα αισθάνεται πιο άνετα στη στεριά ή αν κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, μπορεί πάντα να νοικιάσουν την προσβάσιμη σχεδία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κοινόχρηστο μπαρ.

Το σχέδιο για το Vlotkamp είναι εμπνευσμένο από διάφορους παράγοντες. Η πανδημία του COVID-19 ανάγκασε τους σχεδιαστές να επανεξετάσουν τα ταξίδια και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν με ασφάλεια νέες εμπειρίες. Είχαν επίσης κάποια εμπειρία σε μοναδικά pop-up ξενοδοχεία με το treehouse hotel (δενδρόσπιτο) τους που ονομάζεται Boomkamp. Ήταν μια ώθηση από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού που εργάζεται επίσης στην περιοχή, που έπεισε το ζευγάρι να αναλάβει αυτό το έργο.

Διαθεσιμότητα υπάρχει από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2021 στην ιστοσελίδα του Vlotkamp. Αν η στεριά είναι περισσότερο το στυλ σας, μπορείτε να ζήσετε μια άλλη ενδιαφέρουσα ξενοδοχειακή εμπειρία με το Boomkamp, που είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2021.

Πηγή:

mymodernmet.com/vlotkamp-raft-hotel

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε