“O Μάστερ στις Σχέσεις”: Το καλύτερο σεμινάριο σχέσεων του Φθινοπώρου που αξίζει να παρακολουθήσετε

Ο Νικόλας Σμυρνάκης, δημιουργός της φιλοσοφίας στο ΝΗΣΙ (IslandofMan Philosophy), διοργανώνει ένα συναρπαστικό διήμερο με τίτλο “Ο Μάστερ στις Σχέσεις” στις 16 και 17

Ο Νικόλας Σμυρνάκης, δημιουργός της φιλοσοφίας στο ΝΗΣΙ (IslandofMan Philosophy), διοργανώνει ένα συναρπαστικό διήμερο με τίτλο “Ο Μάστερ στις Σχέσεις” στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τόσο διαζώσης σε ξενοδοχείο της Αθήνας όσο και online δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να το παρακολουθήσουν εξολοκλήρου και από τον χώρο τους εφόσον το προτιμούν. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τους άλλους και θέλουν να δημιουργήσουν νέες παραγωγικές σχέσεις σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Σύμφωνα με τη διοργάνωση το υλικό του σεμιναρίου έχει εφαρμογή τόσο σε επαγγελματίες “που θέλουν να αναπτύξουν την ηγετική τους υπόσταση”, όσο και σε υφιστάμενα ζευγάρια που θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους. 

Advertisment

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει το παρακολουθήσετε, τότε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε το δωρεάν pre event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου διαδικτυακά. 

Κλείστε θέση στο δωρεάν pre event 

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι του IslandofMan Academy, συγγραφέας των δημοφιλών βιβλίων “Η Επιτυχία Κρυβόταν στον Κομοδίνο μου”, “Να Ευτυχήσω για να πετύχω ή να Πετύχω γι ανα Ευτυχήσω;” και “Γράψε τη Δική σου Ιστορία”. Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx ενώ έχει διδάξει για σειρά ετών το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο. Αποσπάσματα και συνεντεύξεις του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εναλλακτική Δράση θα βρείτε εδώ.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Όταν ο θάνατος γίνεται το πολυτιμότερο μάθημα ζωής
Αποκτήστε αυτά που θέλετε ενώ εκτιμάτε αυτά που έχετε
5 ερωτήσεις-οδηγοί για να δεις εάν αποδέχεσαι και αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση