«Ένα μικρό βήμα»: Μία ταινία μικρού μήκους αφηγείται το συναρπαστικό ταξίδι για την επίτευξη των ονείρων μας

Ένα συγκινητικό animation που πραγματεύεται τους δυνατούς οικογενειακούς δεσμούς και το ταξίδι πραγματοποίησης των ονείρων μας.

«Ένα μικρό βήμα»: Μία ταινία μικρού μήκους αφηγείται το συναρπαστικό ταξίδι για την επίτευξη των ονείρων μας

Τα TAKO Studios παρουσιάζουν την ιστορία της Luna, ενός ζωηρού και έξυπνου κοριτσιού που ονειρεύεται να γίνει αστροναύτης. Από τη μέρα που παρακολούθησε την απογείωση ενός διαστημικού αεροσκάφους στην τηλεόραση, η Luna θέλει όσο τίποτε άλλο να φτάσει στα αστέρια.

Η πρωταγωνίστριά μας ζει με τον αγαπημένο της πατέρα Chu στην Αμερική, ο οποίος την στηρίζει μέσω μιας ταπεινής μικρής επιχείρησης επιδιόρθωσης παπουτσιών που έχουν στο γκαράζ του. Καθώς η κόρη του μεγαλώνει, μπαίνει στο πανεπιστήμιο και συναντά διάφορα εμπόδια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της για την επίτευξη των ονείρων της.

Το TAIKO είναι ένα animation studio που έχει κερδίσει αρκετά βραβεία στον τομέα του και πιστεύει στη δύναμη της ιστορίας. Το «One small step» είναι ένα συγκινητικό animation που πραγματεύεται τους δυνατούς οικογενειακούς δεσμούς και το ταξίδι πραγματοποίησης των ονείρων μας. Ο τίτλος του φυσικά παραπέμπει στη γνωστή ατάκα του Neil Armstrong κατά την προσσελήνωση του.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε