Πρόσωπα - Γνώση

«Manifesting»: Κάνοντας τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας πραγματικότητα | Συνέντευξη με την Στέλλα Τροκάνα

Η Στέλλα Τροκάνα είναι πιστοποιημένη Life Coach και EFT/TFT Master Practitioner και η μοναδική στην Ελλάδα Manifestation Mentor που αναλαμβάνει πελάτες από Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα. Έχει βοηθήσει πόλους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους και να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται. Προσεγγίζει τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά ανάλογα με την περίπτωση, με αληθινό ενδιαφέρον και χωρίς ίχνος κριτικής εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της. Η ειδικότητα της είναι το Manifesting η υλοποίηση δηλαδή των στόχων μέσα από το νόμο της έλξης.

Η Στέλλα Τροκάνα θα μιλήσει στο συνέδριο Leading Minds την Κυριακή 13/02/2022 στις 17:00 στο Stage B. Δείτε περισσότερα εδώ

leadingminds.gr/el/lm_speaker/stella-trokana/

-Κυρία Τροκάνα είστε αφιερωμένη στο Life Coach με ειδικότητα στο Manifesting. Τι προσφέρει το Manifestation Coaching στον coachee;

Πράγματι, αφότου πήρα την πιστοποίηση μου ως life coach, συνέχισα να εκπαιδεύομαι και σε άλλα πεδία όπως το eft tapping και το Manifestation coaching. Και ενώ χρησιμοποιώ το EFT ως εργαλείο στις συνεδρίες μου, αποφάσισα να ειδικευτώ περαιτέρω στο Manifestation Coaching.

Με τον όρο “Manifesting” ή “Manifestation” εννοούμε το να κάνουμε τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας πραγματικότητα. Είναι μια τεχνική, επιστημονικά αποδεδειγμένη, που βασίζεται στο νόμο της Έλξης (και στους υπόλοιπους νόμους του σύμπαντος) και σε συνδυασμό με τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου μπορούμε να πετύχουμε και να προσελκύσουμε οτιδήποτε επιθυμούμε.

Για τον coachee τα οφέλη είναι σπουδαία, αφού μέσα από τεχνικές και ασκήσεις που κάνουμε στις συνεδρίες, μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε όνειρο και στόχο του και να προσελκύσει την αφθονία στη ζωή του.

-«Υποστήριξη που κάνει τη διαφορά» είναι το motto σας για τις συνεδρίες σας και το πώς αντιμετωπίζετε τους εκπαιδευόμενούς σας. Πείτε μας περισσότερα γι’ αυτό.

Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος που έρχεται σε μένα για να βελτιώσει τη ζωή του και δημιουργήσει τη ζωή που ονειρεύεται πρέπει να έχει μια δυνατή εμπειρία coaching. Γι’ αυτό φροντίζω πάντα να εστιάζω προσωπικά στον κάθε εκπαιδευόμενο, να εμβαθύνω στις ανάγκες του και να μελετώ προσεκτικά τους στόχους του, ώστε να “χτίζω” την κάθε συνεδρία σε προσωπικό επίπεδο, με τα εργαλεία και τις ασκήσεις που χρειάζεται για να δει πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.

-Πότε νιώθετε ικανοποιημένη με τους πελάτες σας;

Αυτό που αγαπώ σε αυτήν τη δουλειά είναι ακριβώς αυτό! Η ικανοποίηση που νιώθω όταν βλέπω κάποιον να μεταμορφώνεται, να αλλάζει σε κάτι πολύ καλύτερο και να πετυχαίνει θαύματα.

-Η σχέση Coach-Coachee τελειώνει μετά την ολοκλήρωσή κάποιου προγράμματος ή είναι μια πιο βαθιά ανθρώπινη σχέση;

Αυτό που λέω πάντα στους πελάτες μου είναι πως από την στιγμή που ξεκινάμε να συνεργαζόμαστε, δεν θα ξανά είναι ποτέ πια μόνοι. Είμαι πάντα εκεί γι’ αυτούς. Και είναι η φύση της δουλειάς που κάνουμε τέτοια, που μοιραζόμαστε πολύ δυνατές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας. Είμαι κι εγώ άνθρωπος που δένομαι πολύ… Οπότε, όχι, σχεδόν ποτέ η σχέση coach-coachee δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση κάποιου προγράμματος. Οι περισσότεροι πελάτες μου στέλνουν τις επιτυχίες τους ακόμα και πολύ καιρό μετά κι εγώ πάντα χαίρομαι να βλέπω την πρόοδο τους.

-Στο Leading Minds Festival θα αναφερθείτε στο manifesting με την ομιλία σας: «Manifesting: Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι σε 7 βήματα». Είναι εύκολο όσο ακούγεται;

Ναι, είναι! Το ξέρω γιατί λειτουργεί σε μένα και όλους τους ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί τους. Χρειάζονται όμως δύο βασικές προϋποθέσεις: 1. Να θέλεις πραγματικά να αλλάξεις τη ζωή σου και 2. Να είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις για αυτό.

Στο εργαστήριο που κάνω μια φορά τον μήνα δίνω όλα τα εφόδια και τα tips για τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να κάνουν Manifest κάτι στη ζωή τους, δουλεύουμε μαζί πάνω σε μπλοκαρίσματα η λάθος σκεπτικό που τυχόν έχουν, ώστε να γίνουν ένας δυνατός μαγνήτης για όσα επιθυμούν.

https://leadingminds.gr/el/#register

Για να παρακολουθήσετε δωρεάν την ομιλία της Στέλλας Τροκάνα με τίτλο “Manifesting – πώς να δημιουργήσεις την ζωή που ονειρεύεσαι σε 7 βήματα” εγγραφείτε στο φεστιβάλ Leading Minds και συντονιστείτε την την Κυριακή 13/02/2022 στις 17:00 στο Stage B. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ https://leadingminds. r/el/register/

Ή ακολουθήστε το Leading Minds στο Facebook και στο Instagram

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο Πυθαγόρας, ένας αινιγματικός και παράξενος άνθρωπος, εκκεντρικός και μυστηριώδης, ήταν ένας αποκρυφιστής, ίσως ο πιο αποκρυφιστής των φιλοσόφων.

«Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός», είχε πει κάποτε ο Δανός φιλόσοφος Σαίρεν Κίρκεγκορ. Ο φθόνος είναι τοξικό συναίσθημα το οποίο εμφανίζεται όταν αισθάνεσαι πως

Ο λόγος έχει τεράστια δύναμη και μπορεί να καταστρέψει ή να δημιουργήσει

Βαριόμαστε γρήγορα τα υλικά πράγματα, όμως οι εμπειρίες σταδιακά γίνονται μέρος της ταυτότητας μας.

Τα παρακάτω 10 σημάδια θα σας βοηθήσουν να εξετάσετε τη δική σας ποιότητα σχέσης.

Οι πράσινοι χυμοί χαρίζουν στον οργανισμό πολλά θρεπτικά στοιχεία, ειδικά όταν συνδυάζονται με μια αντιφλεγμονώδη διατροφή.

Η έντονη λαχτάρα για φαγητό είναι ένα μήνυμα από τον οργανισμό σας ότι κάτι χρειάζεται την προσοχή σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Βαριόμαστε γρήγορα τα υλικά πράγματα, όμως οι εμπειρίες σταδιακά γίνονται μέρος της ταυτότητας μας.

Τα παρακάτω 10 σημάδια θα σας βοηθήσουν να εξετάσετε τη δική σας ποιότητα σχέσης.

Οι πράσινοι χυμοί χαρίζουν στον οργανισμό πολλά θρεπτικά στοιχεία, ειδικά όταν συνδυάζονται με μια αντιφλεγμονώδη διατροφή.

Η έντονη λαχτάρα για φαγητό είναι ένα μήνυμα από τον οργανισμό σας ότι κάτι χρειάζεται την προσοχή σας.

Οι τροφικές αλλεργίες είναι πολύ πιο κοινές απ’ όσο συνειδητοποιούν οι άνθρωποι, ειδικά στα παιδιά.

Πρόκειται για μια προκατάληψη που παρουσιάζεται σκόπιμα όταν κρίνεται κάποιος άνθρωπος.

Ολόκληρη την Ελλάδα συγκίνησε ένα βίντεο που κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς να δακρύσουν

Υπάρχουν πια αρκετές επιλογές στην αγορά, που μπορούν να αντικαταστήσουν το γάλα ζωικής προέλευσης.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε