Πριν φύγω από τη ζωή σου…

Πριν φύγω από τη ζωή σου, αυτά θα ήθελα να σου πω. Συγγνώμη που σε αγάπησα τόσο πολύ. Βιάστηκα να σου ξεδιπλώσω την ψυχή

Πριν φύγω από τη ζωή σου...

Πριν φύγω από τη ζωή σου, αυτά θα ήθελα να σου πω. Συγγνώμη που σε αγάπησα τόσο πολύ. Βιάστηκα να σου ξεδιπλώσω την ψυχή μου, αλλά έτσι είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω. Συγγνώμη αν σε κούρασα, δεν θα επαναλάβω ξανά το λάθος να σου χαρίσω την καρδιά σου.

Πριν φύγω από τη ζωή σου, θα ήθελα να γνωρίζεις πως σε αγάπησα. Αγάπησα περισσότερα τα ελαττώματά σου, παρά τα θετικά σου στοιχεία. Πολλές φορές, η σκληρή σου στάση προσπάθησε να με λυγίσει όπως ένα δέντρο ο δυνατός άνεμος, αλλά η αγάπη μου παρέμενε στέρεα και ακλόνητη να ικετεύει το ένα σου χαμόγελο.

Advertisment

Κουράστηκα να παλεύω για μία θέση στην καρδιά σου. Γιατί να συνεχίσω να παλεύω; Αν έβλεπες, αν αισθανόσουν, θα μου έδινες μία θέση με τη δική σου θέληση, με τη δική σου επιθυμία. Δεν ξέρω γιατί συνεχώς με έβαζες επάνω στη φωτιά. Μάλλον πατούσες επάνω στη αγάπη μου, με θεωρούσες αδύναμη. Αλλά αγνοείς πως δυνατός είναι ο άνθρωπος που φανερώνει τις ευαισθησίες του και παλεύει για αυτό που αγαπάει.

Πριν φύγω από τη ζωή σου, θα σου μιλήσω ανοιχτά για όλα τα παράπονά μου. Γιατί την καρδιά μου μάτωνες με τα σκληρά σου λόγια, τα οποία πάντοτε προσπερνούσα. Να ξέρεις, προσπάθησα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, ήθελα να με αγαπάς και να με καμαρώνεις. Κρίμα που για εσένα δεν ήμουν ποτέ αρκετή.

Πριν φύγω από τη ζωή σου, θα ήθελα να γνωρίζεις πως προσπάθησα πολύ να σε πείσω να μου δώσεις την αγάπη σου. Δεν ξέρω τι σε κράτησε, δε με άφησες να το καταλάβω ποτέ. Προσπάθησα, αλλά κουράστηκα πια να παλεύω με ωκεανούς και να τιθασεύω χίμαιρες, να κάνω το ανέφικτο εφικτό. Πριν φύγω από τη ζωή σου μόνο αυτό: εύχομαι κάποια στιγμή, να αντιληφθείς το πόσο σε αγάπησα. Μόνο αυτό. Θα το καταλάβεις κάποτε.

Advertisment

Latest posts by Μαρία Σκαμπαρδώνη (see all)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Αν δεν το πεις εσύ, θα το πει το σώμα σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση