Soul Kitchen: Ο Τζον Μπον Τζόβι σερβίρει και πλένει πιάτα στο εστιατόριο που έχει ανοίξει για άπορα άτομα!

Ο John Bon Jovi έχει και μία πολύ ανθρώπινη πλευρά, με την οποία στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του που βρίσκονται σε ανάγκη.

Soul Kitchen: Ο Τζον Μπον Τζόβι σερβίρει και πλένει πιάτα στο εστιατόριο που έχει ανοίξει για άπορα άτομα!

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, κιθαρίστας με μια τεράστια μουσική καριέρα ο John Bon Jovi, ο γνωστός front men του συγκροτήματος Bon Jovi έχει και μία πολύ ανθρώπινη πλευρά, με την οποία στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Aμερικανός τραγουδιστής έχει στην κατοχή του δύο εστιατόρια στο New Jersey τα οποία προσφέρουν φαγητό σε ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να το εξασφαλίσουν στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Advertisment

Το πρώτο εστιατόριο, το Soul Kitchen, έχει συμπληρώσει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας (άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2011) κάτω από την ομπρέλα του Ιδρύματος του Bon Jovi- JB Foundation- ενώ το δεύτερο δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί ακόμη περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και δυσκολεύονται να βρουν ακόμη κι ένα ζεστό πιάτο φαγητό…

Soul Kitchen: Ο Τζον Μπον Τζόβι σερβίρει και πλένει πιάτα στο εστιατόριο που έχει ανοίξει για άπορα άτομα!

Πρόκειται για μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν ένα καλομαγειρεμένο γεύμα ή δείπνο και να αφήσουν ένα συμβολικό ποσό, ότι μπορεί ο καθένας. Εάν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη της κοινότητας και να μάθουν για τους τρόπους και τις ευκαιρίες εθελοντισμού στο Soul Kitchen.

Advertisment

Οι επισκέπτες των εστιατορίων θα δουν και τον διάσημο τραγουδιστή να περνά αρκετό χρόνο στο χώρο, χωρίς να διστάζει να μπει μέσα στην κουζίνα για να πλύνει πιάτα και να σερβίρει το φαγητό στους ανθρώπους και να συνομιλήσει μαζί τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα γεύματα των εστιατορίων του Bon Jovi δεν είναι συσσίτια, αλλά πλήρεις προτάσεις 3 πιάτων με βάση την αμερικανική τοπική κουζίνα. To μενού είναι προσεγμένο ενώ φιλοσοφία των εστιατορίων είναι «από τη φάρμα στο τραπέζι».

Ο επισκέπτης ξεκινά με την επιλογή μιας ζεστής σούπας ή σαλάτας και στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ψάρι, κρέας ή ένα χορτοφαγικό πιάτο. Το γεύμα ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο της ημέρας. Το μενού αλλάζει κάθε 10 ημέρες ενώ υπάρχει παιδικό μενού για τους μικρούς φίλους.

Έξω από το εστιατόριο υπάρχει χώρος με εποχικά λαχανικά και λουλούδια, ενώ περίπου 2 ώρες από το Νιου Τζέρσεϊ βρίσκεται μια μεγάλη φάρμα, όπου μπορούν να εργαστούν και εθελοντές.

Η φιλανθρωπική δράση του Bon Jovi δεν περιορίζεται στα εστιατόρια. Το ίδρυμά του JB Foundation διαθέτει επίσης 51 κατοικίες προσιτής στέγης για άτομα και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, ενώ παρέχει στέγη και σε ασθενείς με AIDS.

Δίπλα του στη φιλανθρωπική δράση που αναπτύσσει βρίσκεται η γυναίκα του, με την οποία είναι 25 χρόνια μαζί, και τα 4 παιδιά τους.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα “bikini body” για να απολαύσεις το καλοκαίρι; Ξανασκέψου το!
Ενδοοικογενειακή βία: 315 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία την εβδομάδα από 13 έως 19 Μαΐου!
Μάθαμε να κοιτάμε το σπίτι μας και να σιωπούμε και κάποιες φορές... κοιτάζοντας το σπίτι μας σιωπούμε
Η ζωή στο Matrix | Το σύμπαν ως προσομοίωση

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση