,

Ζευγάρι πιγκουίνων «χέρι-χέρι» απολαμβάνει ρομαντική βόλτα στην παραλία (βίντεο)

Το βίντεο δείχνει ένα ζευγάρι πιγκουίνων να στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλον και να ενώνουν τα πτερύγιά τους σαν να κρατιούνται χέρι-χέρι!

Ζευγάρι πιγκουίνων «χέρι-χέρι» απολαμβάνει ρομαντική βόλτα στην παραλία (βίντεο)

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτά τα εκπληκτικά θαλάσσια πτηνά, τους πιγκουίνους!

Είναι πτηνά και όμως δεν πετούν. Περπατούν με αστείο τρόπο κάνοντας μικρά βηματάκια. Δείχνουν να μην φοβούνται τους ανθρώπους και πλησιάζουν χωρίς δισταγμό τις ομάδες των εξερευνητών. Τους αρέσει η διασκέδαση και τα παιχνίδια και μάλιστα πολλά από αυτά, μοιάζουν με εκείνα των ανθρώπων.

Advertisment

Για παράδειγμα, οι πιγκουίνοι ξαπλώνουν στο χιόνι με την κοιλιά και γλιστράνε σαν να κάνουν έλκυθρο, πράγμα που εκτός ότι τους διασκεδάζει, τους βοηθάει και να κινούνται πολύ γρήγορα.
Κάνουν επίσης σέρφινγκ στον ωκεανό!

Οι πιγκουίνοι έχουν ρομαντική φύση και είναι πιστοί στον έρωτα! Όταν βρουν το ταίρι τους, δένονται μεταξύ τους ακουμπώντας το λαιμό ο ένας του άλλου και χτυπώντας τα πτερύγια ο ένας στην πλάτη του άλλου. Επίσης, τραγουδάνε στο ταίρι τους ώστε να μάθουν να αναγνωρίζουν ο ένας τη φωνή του άλλου. Και το πιο ρομαντικό, όταν ζευγαρώνουν, συνήθως είναι πιστοί σύντροφοι και μένουν μαζί για χρόνια και για όσο διάστημα μπορούν να κάνουν απογόνους.

Παρακάτω, θα δείτε ένα περιστατικό που συνέβη σε ακτή της Νότιας Αφρικής και επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Advertisment

Το βίντεο που δείχνει ένα ζευγάρι πιγκουίνων να στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλον και να ενώνουν τα πτερύγιά τους σαν να κρατιούνται χέρι-χέρι, καθώς απολαμβάνουν μια ρομαντική βόλτα στην παραλία και θαυμάζοντας τη θέα της θάλασσας, ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα και δεν άργησε να γίνει Viral. Απολαύστε το!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Taste Atlas | 4 ελληνικά ποτά στα 79 καλύτερα του κόσμου!
Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση