Πού και πώς να αγοράσετε Solana (SOL);

Το Solana (SOL), που κυκλοφόρησε το 2017, έγινε γρήγορα ένα βασικό θεμέλιο για χιλιάδες αποκεντρωμένες οικονομικές εφαρμογές.

Πού και πώς να αγοράσετε Solana (SOL);

Το Solana (SOL), που κυκλοφόρησε το 2017, έγινε γρήγορα ένα βασικό θεμέλιο για χιλιάδες αποκεντρωμένες οικονομικές εφαρμογές. Το εγγενές νόμισμα του, το SOL, υποστηρίζει συναλλαγές στο Solana blockchain και αποτελεί δελεαστικό στόχο για τους επενδυτές.

Το blockchain του Solana χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό συναίνεσης, γνωστός ως Απόδειξη της Ιστορίας (PoH), που είναι εκπληκτικά ταχύτερος και περισσότερο επεκτάσιμος σε σχέση με τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται από το Bitcoin, το Ethereum και άλλες ευρέως χρησιμοποιούμενες blockchain.

Advertisment

Επειδή η συναίνεση της PoH είναι τόσο γρήγορη, το Solana δεν θεώρησε απαραίτητο να υποστηρίξει την απόδοση με sharding και άλλες λύσεις κλιμάκωσης επιπέδου 2. Η κύρια αλυσίδα διατηρεί μια ενιαία κατάσταση σε όλο τον κόσμο, απλοποιώντας την ανάπτυξη και καθιστώντας το blockchain πιο ασφαλή για τις εφαρμογές και τους χρήστες.

Λόγω της αποτελεσματικότητάς του και της υποστήριξης προηγμένων εργαλείων ανάπτυξης, το Solana έχει αναδειχθεί σε αντίπαλο του Ethereum ως πλατφόρμα για εφαρμογές που βασίζονται στο blockchain. Το Solana είναι ιδιαίτερα ισχυρό στον τομέα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης ή των DeFi.

Αυτό, με τη σειρά του, έχει κάνει το Solana ελκυστικό στους επενδυτές, ειδικά σε εκείνους που πιστεύουν ότι η τεχνολογία blockchain θα έχει βασικό τεχνικό ρόλο στο οικοσύστημα Web3.

Advertisment

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση σχετικά με το πού και πώς να αγοράσετε Solana (SOL).

Πού να αγοράσετε Solana (SOL)

Είναι πολλοί οι ιστότοποι και οι πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων που επιθυμούν να πουλούν Solana σε αγοραστές. Δυστυχώς, αυτός ο μεγάλος αριθμός πλατφορμών είναι που καθιστά την επιλογή ενός ιστότοπου μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις όταν ψάχνετε να βρείτε πώς να αγοράσετε Solana.

Τα περισσότερα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων, ή των DEX, που έχουν κερδίσει τόσο μεγάλη προσοχή στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων τον τελευταίο καιρό, απευθύνονται στο ίδιο, σχετικά μικρό, κοινό των ειδικών με εμπειρία στα κρυπτονομίσματα, οι οποίοι αισθάνονται άνετα με την επιλογή ενός πορτοφολιού, την εξασφάλιση δεκαεξαδικών κρυπτογραφικών κλειδιών και την άμεση αλληλεπίδραση με το blockchain.

Καθώς περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να αγοράσουν SOL και άλλα κρυπτονομίσματα για πρώτη φορά. Οι πλατφόρμες που απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς δεν παρέχουν ασφάλεια, βοήθεια ή εργαλεία που θα βοηθούσαν έναν τέτοιο χρήστη να πετύχει. Είναι σε μεγάλο βαθμό προσανατολισμένες προς τις ανάγκες των πτυχιούχων πληροφορικής και των εμπειρογνωμόνων των blockchain. Είναι εξαιρετικές λύσεις για τους ψηφιακούς γνώστες.

Πού και πώς να αγοράσετε Solana (SOL);

Για τους περισσότερους χρήστες, αυτή δεν είναι η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα πού να αγοράσετε το Solana. Αν δεν κατέχετε την Python λες και είναι η μητρική σας γλώσσα, θα ήταν καλύτερα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε μια πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων όπως την Kriptomat.

Οι πλατφόρμες φύλαξης είναι εύκολες στη χρήση. Παρέχουν την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης του Solana και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Εάν είστε νέοι στον κόσμο της blockchain και θα θέλατε να αγοράσετε νομίσματα SOL, η Kriptomat είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Θα μάθετε γρήγορα ότι η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι λίγο πιο περίπλοκη από τον ορισμό του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης. Ένας τρόπος για να ξέρετε ότι συνεργάζεστε με ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων είναι να σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προσκομίζοντας μια φωτογραφία του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση ή κάποιο άλλο έγγραφο ταυτότητας. Αυτοί οι κανονισμοί Ταυτοποίησης (KYC) απαιτούνται από κάθε επιχείρηση που συμμορφώνεται με τις διατάξεις κατά της νομιμοποίησης των εσόδων από παράνομες δραστηριότητες του GDPR κανονισμού της ΕΕ.

Η επαλήθευση της ταυτότητας μπορεί να διαρκέσει ημέρες σε ορισμένους ιστότοπους. Στο Kriptomat, οι απλές KYC διαδικασίες μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξεκινάτε συμπληρώνοντας τη διεύθυνσή σας και ανεβάζοντας μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης του διαβατηρίου σας (ή, σε ορισμένες χώρες, της άδειας οδήγησης). Η Kriptomat σας καθοδηγεί για να βγάλετε μια selfie – μια φωτογραφία σας που ταιριάζει με τη φωτογραφία της ταυτότητάς σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνησή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ταυτότητα επαληθεύεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Πώς να αγοράσετε Solana

Αφού δημιουργήσετε και επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε στα επόμενα βήματα για την αγορά SOL.

Ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος αγοράς Solana (SOL) είναι να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα Visa ή Mastercard. Επιλέξτε Αγορά από το μενού και ακολουθήστε τις οδηγίες – μπορείτε να αγοράσετε SOL σε δευτερόλεπτα και να το προσθέσετε στο Kriptomat πορτοφόλι σας.

Εάν το προτιμάτε, μπορείτε να μεταφέρετε το επενδυτικό σας κεφάλαιο στο Kriptomat μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή με μια υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων, όπως η Skrill ή η Neteller. Η Kriptomat δέχεται καταθέσεις σε περισσότερα από δώδεκα από τα πιο διαδεδομένα ευρωπαϊκά παραστατικά νομίσματα. Μόλις η κατάθεσή σας εμφανιστεί στο λογαριασμό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα μενού και να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Αυτά είναι ό,τι χρειάζεται να ξέρετε. Πλέον είστε ειδικός στην τέχνη της αγοράς SOL.

Η πιο σημαντική απόφαση είναι να επιλέξετε από πού θα αγοράσετε Solana. Καθώς αξιολογείτε τις πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, φροντίστε να λάβετε υπόψη σας την αδειοδότηση και τη ρύθμιση, την πιστοποίηση ασφαλείας, τα επενδυτικά εργαλεία, την ευκολία χρήσης και την υποστήριξη πελατών.

Δεν λαμβάνετε φυσικά νομίσματα Solana όταν αγοράζετε SOL στο διαδίκτυο. Τα νομίσματα που αγοράζετε μεταφέρονται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο blockchain. Το Kriptomat χειρίζεται όλες τις λεπτομέρειες κρυπτογράφησης δημόσιου κλειδιού για να διασφαλίσει ότι τα κρυπτονομίσματά σας μεταφέρονται αμέσως και παραμένουν ασφαλή.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τι σημαίνουν τα γράμματα και οι αριθμοί στις πινακίδες των οχημάτων;
Υπνοθεραπεία: Τι είναι, πώς λειτουργεί και ποια είναι τα οφέλη της
Black Friday 2023: Ιδού τι πρέπει να προσέξετε για να μην πέσετε θύματα του μάρκετινγκ
Τα έξι καλύτερα προβιοτικά

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση