,

Αλλόνησος: Μοναδικός στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου κάτω από τη θάλασσα! (βίντεο)

Για την Αλόννησο, οι καταδύσεις δεν είναι κάτι ευκαιριακό αλλά μία φιλοσοφία ζωής...

Αλλόνησος: Μοναδικός στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου κάτω από τη θάλασσα! (βίντεο)

Το κάλεσμα από τον Δήμο για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δόθηκε για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στους κατοίκους του νησιού της Αλλoνήσου φέρνοντας μάλιστα μαζί τους και τα στολίδια τους!

Στην πρωτότυπη αυτή γιορτινή εκδήλωση έγινε ο υποβρύχιος στολισμός του χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Τον στολισμό ανέλαβαν ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Αγάλλου, οι εκπαιδευτές Δίας Μένης και Ηλιάννα Γιαλαμά και οι δύτες Βασίλης Παπαϊωάννου και Τάσος Ούτσας, με την εθελοντική στήριξη του Alonissos Triton Dive Center και της Δήμητρας Μηνά.

Advertisment

Αξίζει να αναφερθεί πως στην Αλλόνησο στο τέλος του καλοκαιριού είχε γίνει και ο πρώτος υποβρύχιος γάμος!

Ο δήμαρχος Αλοννήσου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «για την Αλόννησο, οι καταδύσεις δεν είναι κάτι ευκαιριακό αλλά μία φιλοσοφία ζωής για κάθε στιγμή του έτους που πρωταγωνιστεί στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί μας. Μέσα από μία συμβολική δράση, θέλαμε να μεταφέρουμε το εορταστικό κλίμα των ημερών με τον δικό μας τρόπο. Η βουτιά ήταν αναζωογονητική, ενώ ο κόσμος αγκάλιασε την ιδέα, επιζητώντας το διαφορετικό μέσα στις γιορτές. Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία σε όλους!».
Δείτε το βίντεο με τον μοναδικό στολισμό και τις ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες ευχές του δήμου με το σύνθημα, «Merry Christmas and 2023 SEAson’s Greetings!».

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση