Οδηγός του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη στόλισε το λεωφορείο και έφερε τα Χριστούγεννα στο δρόμο!

Η φαντασία του οδηγού όμως δεν σταμάτησε μέχρι εκεί. Επένδυσε και με την ανάλογη μουσική το λεωφορείο με ανάλογα τραγούδια για την περίσταση.

Οδηγός του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη στόλισε το λεωφορείο και έφερε τα Χριστούγεννα στο δρόμο!

Το πνεύμα και την χαρά των Χριστουγέννων μετέφερε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ, το όποιο στόλισε με κάθε ειδών λαμπάκια, Αγιοβασιλάκια, γιρλάντες, Αλεξανδρινό, μέχρι και Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθέτησε ώστε να ζεστάνει τις καρδιές των επιβατών για να τους κάνει να νοιώσουν χαρούμενα μέσα στο εορταστικό κλίμα της εποχής.

Η φαντασία του οδηγού όμως δεν σταμάτησε μέχρι εκεί. Επένδυσε και με την ανάλογη μουσική το λεωφορείο με ανάλογα τραγούδια για την περίσταση. Έτσι οι επιβάτες καθώς επιβαίνουν του λεωφορείου ακούν και το «Let it Snow», «Jingle Bells», «All I want for Christmas is you»

Advertisment

@k.o.s.m.i.m.a.t.a.k.i Όταν μπαίνεις σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και βλέπεις αυτό!!!🎅🎄 Οασθ είσαι ότι καλύτερο!!!🔝Παίζει και μουσική Χριστουγεννιάτικα εντωμεταξύ!!! #Οασθ #Θεσσαλονίκη #λεωφορείο56 #christmasmood #Χριστούγεννα #χριστογεννιατικα #μπεςφοργιου #viral #fy #fyp ♬ I wish I was 10 again – Kellan

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Coolcationing: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές διακοπές που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής
Zευγάρι κύκνων που ζει εδώ και 10 χρόνια στον Αχελώο γέννησε 7 υπέροχα κυκνάκια!
Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!
Νέα Υόρκη: Εγκαταστάθηκε «πύλη» που συνδέει την πόλη με το Δουβλίνο μέσω live streaming! | Γιατί έκλεισε προσωρινά

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση