,

Γνωρίστε τη Σίγκριντ, την κουφή λευκή γάτα που εξερευνά το Λονδίνο με ποδήλατο! (βίντεο)

Ο Τράβις και η Σίγκριντ έγιναν γρήγορα πολύ γνωστοί στο Λονδίνο. Δημιούργησαν και λογαριασμό στο istagram με αποτέλεσμα να γίνουν πασίγνωστοι

Γνωρίστε τη Σίγκριντ, την κουφή λευκή γάτα που εξερευνά το Λονδίνο με ποδήλατο! (βίντεο)

Έχουμε δει σκύλους σε μηχανές, σκύλους σε ποδήλατα, αυτό που δεν είχαμε δει ως τώρα, ήταν γάτα να εξερευνά με ποδήλατό το Λονδίνο!

Ο λόγος για την λευκή νορβηγική γάτα με το όνομα Σίγκριντ, η οποία μαζί με τον ιδιοκτήτη της κάνουν καθημερινά ατελείωτες βόλτες και έχουν γυρίσει ολόκληρο το Λονδίνο.

Πριν από περίπου  δυο χρόνο ο Travis Nelson, απολύθηκε από την εργασία του. Καθώς ήταν η περίοδος του lockdown δεν κατάφερε να βρει άλλη, έτσι αναζητώντας πώς θα περάσει την ώρα του άρχισε να παίρνει τη γάτα του βόλτα με το ποδήλατό του.

Ο Τράβις και η Σίγκριντ έγιναν γρήγορα πολύ γνωστοί στο Λονδίνο. Δημιούργησαν και λογαριασμό στο istagram με αποτέλεσμα να γίνουν πασίγνωστοι μεταδίδοντας τα καθημερινά τους ταξίδια σε μέρη όπως το England’s Lane, το Hampstead Heath και το Hyde Park.

Και σίγουρα θα αναρωτιέστε, πως είναι δυνατόν να μην την φοβίσουν τα αυτοκίνητα και οι θόρυβοι του δρόμου; Η Σίγκριντ είναι κουφή, οι δυνατοί θόρυβοι της πόλης δεν την ενοχλούν. «Τίποτα δεν την σοκάρει ή δεν την εκπλήσσει πραγματικά, έχουμε πάει βασικά σε όλο το Λονδίνο. Έχουμε φτάσει στα 700 μίλια συνολικά παρέα… Έχει συνηθίσει τόσο πολύ να συναντάει ανθρώπους και να την χαϊδεύουν», λέει ο Νέλσον.

«Φαίνεται ότι της αρέσει πάντα να βγαίνει έξω. Θα σταθεί στην πόρτα και θα κλαψουρίσει. Με βλέπει να ανακατεύομαι με το ποδήλατό μου και αρχίζει να τρέχει ενθουσιασμένη, είναι το αγαπημένο της πράγμα».

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε