,

Αχτίδες ελπίδας στα χαλάσματα της Τουρκίας | Ακόμα ένα θαύμα η διάσωση 7χρονου

Ένα 7χρονο παιδί βγήκε νικητής από τα συντρίμμια, με τις ομάδες των διασωστών να δίνουν μια αδυσώπητη μάχη.

Μέσα σε κύμα αγωνίας και δίνοντας μάχη με τον χρόνο παλεύουν οι ομάδες διάσωσης να ανασύρουν όσο περισσότερους ζωντανούς μπορούν από το «βομβαρδισμένο» τοπίο που άφησε πίσω του ο εγκέλαδος στη Τουρκία, οι ιστορίες ανεύρεσης επιζώντων δίνουν κουράγιο και δύναμη παρά την συνεχή αύξηση του αριθμού των θυμάτων.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μια συγκλονιστική διάσωση παιδιού. Ένα ακόμη θαύμα!

Advertisment

Ένα 7χρονο παιδί βγήκε νικητής από τα συντρίμμια, με τις ομάδες των διασωστών να δίνουν μια αδυσώπητη μάχη.

Οι διασώστες κατάφεραν και έβγαλαν ζωντανό τον 7χρονο Αχμέτ Ερντέμ., 70 ώρες μετά τον φονικό σεισμό από τα απομεινάρια κτηρίου στην πόλη Αντιγιαμάν.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί από τη διάσωση του 7χρονου που είχε εγκλωβιστεί σε συγκρότημα κατοικιών, το μικρό αγόρι να ζητάει τσίχλα.

Advertisment

Θα σου δώσουμε τσίχλα Αχμέτ. Έχουμε ήδη έτοιμο και ψωμί με σοκολάτα. Έλα Αχμέτ μου, έλα αγόρι μου” ακούγονται να του λένε οι διασώστες.

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ από την Τουρκία, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης όπου επικαλείται, τα πρώτα λόγια του 7χρονου μετά την διάσωσή του από τα χαλάσματα ήταν: “Έχω σχολείο αύριο“.

Τα πλάνα από τη διάσωση του 7χρονου μετά τον σεισμό αναδημοσίευσε και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας, ο οποίος στη λεζάντα έγραψε “είσαι το μέλλον και η ελπίδα της Τουρκίας”.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Υπάρχει τρόπος να γίνουν τα όνειρα σου πραγματικότητα;
Κάθε Τρίτη με τον Μόρι: Όταν ο θάνατος γίνεται το πολυτιμότερο μάθημα ζωής
Αποκτήστε αυτά που θέλετε ενώ εκτιμάτε αυτά που έχετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση