Πιστοποιηθείτε από το NLP University, Santa Cruz, California, που εκπροσωπείται από την nlpgreece®, στην ολοκληρωμένη γνώση του συστήματος

Tο πρόγραμμα αφορά στην ολοκληρωμένη και εις βάθος εκμάθηση των τεχνικών του NLP.

NLP University Practitioner Certification | Παρακολουθήστε το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης των τεχνικών του NLP

Το NLP University, Santa Cruz, California, που εκπροσωπείται από την nlpgreece® στην Ελλάδα και την Κύπρο, ξεκινά και αυτό το Μάρτιο το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης NLP Practitioner Certification, το οποίο καταλήγει σε:

  • Πιστοποίηση κατάρτισης και επάρκειας απευθείας από το NLP University, Santa Cruz, California, το σημείο που γεννήθηκε το σύστημα NLP
  • Ένταξη στη διεθνή κοινότητα των μελών του πανεπιστημίου με εξειδικευμένη κατάρτιση στο σύστημα NLP 
  • Πρόσβαση στη δεξαμενή των εξελίξεων του συστήματος NLP – των νέων προσεγγίσεων, νέων εξειδικεύσεων κι εφαρμογών

Tο πρόγραμμα αφορά στην ολοκληρωμένη και εις βάθος εκμάθηση των τεχνικών του NLP, είναι προσαρμοσμένο με τρόπο που να συμπεριλαμβάνει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να:

Advertisment

  1. Eντρυφήσουν στη συλλογιστική του συστήματος και να έχουν στα δικά τους χέρια όλες τις τεχνικές και τις εξειδικεύμένες εφαρμογές τους 
  2. Διαχειρίζονται αποτελεσματικά προκλήσεις σε αλλαγές και νέους ρόλους στη ζωή τους, έχοντας περισσότερες επιλογές, και να δίνουν λύση ακόμα και στα πιο επίμονα προβλήματα (Personal Success)
  3. Εντάξουν το σύστημα στο επαγγελματικό τους περιβάλλον και να ξεχωρίσουν για την ευελιξία σκέψης, την ετοιμότητα λόγου και την επιχειρηματολογία με αφοπλιστική λογική  (Professional Excellence)
  4. Γνωρίζουν πώς να καθοδηγούν τον εαυτό τους και άλλους στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεών τους, αναφορικά στην οικονομική και επαγγελματική ανάπτυξη, την προσωπική ισορροπία, τη συναισθηματική σταθερότητα (Professional NLP Coaching & Consulting).
NLP University Practitioner Certification | Παρακολουθήστε το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης των τεχνικών του NLP

Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ξέροντας πώς να θωρακίζουν τα παιδιά, είτε τα δικά τους είτε τους μαθητές τους, με τεχνικές, ώστε να στήσουν τη ζωή τους σε μια ωραιότερη και ποιοτικότερη εκδοχή τους εαυτού τους (Education & Parenting).

H nlpgreece® στην 25χρονη δράση της πρωτοπορεί με:  

Advertisment

  • Την επιστημονική της προσέγγιση
  • Τις εξειδικευμένες εφαρμογές 
  • Την ομάδα επαγγελματιών που συνδυάζουν την επιστημονική τους κατάρτιση με την εις βάθος γνώση του NLP 
  • Την παρακολούθηση των εξελίξεων, επένδυση στην ανανέωση των γνώσεων, καθώς και μετεκπαίδευση σε νέες προσεγγίσεις 
  • Τις στρατηγικές συνέργειες με παγκόσμιους φορείς
  • Τον εμπλουτισμό του ρεπερτορίου των προσεγγίσεων και δράσεων, ώστε να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τα εργαλεία που χρειάζονται, για να διαχειρίζονται με ποιοτικότερο τρόπο σκέψης, ευρηματικότητα και περισσότερες επιλογές τους διαφορετικούς ρόλους τους. 

Η επιτυχημένη συνεργασία της Alternative Media με την nlpgreece®, η οποία υποστήριξε το πρώτο μας Leading Minds Festival έμπρακτα και με την ενεργό συμμετοχή της με παρουσιάσεις ( δείτε ξάνα τα σχετικά βίντεο στη σελίδα του leading minds εδώ) Eλλήνων και ξένων επαγγελματιών στο χώρο του NLP, συνεχίζεται προσφέροντας τη δυνατότητα σε ενδιαφερομένους να μετέχουν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο NLP με το πρόγραμμα NLP University Practitioner Certification. 

Μπειτε στο link, https://www.nlpgreece.gr/certifications/nlp/ για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνήστε με την nlpgreece® στο info@nlpgreece.gr και στα τηλ. 210 6233450, 210 6233451, 210 6233452.

* Η Hybrid μορφή του προγράμματος – και στην τάξη και διαδικτυακά – δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ελληνόφωνες ανά τον κόσμο, να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την ολοκληρωμένη γνώση του συστήματος.

Ημερομηνίες εξαμήνου NLP University Certification NLPUi100

Μάρτιος- Σεπτέμβριος 2023 

Module 1: 10-12  Μαρτίου, 

Module 2: 07-09 Απριλίου 

Module 3: 05-07  Μαϊου

Module 4: 03-05  Ιουνίου 

Certification module:  Ιούλιος – Σεπτέμβριος 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μπορούμε να αποφύγουμε την άνοια αν μάθουμε μια νέα γλώσσα;
Αν δεν το πεις εσύ, θα το πει το σώμα σου
Κάποιες φορές δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που βλέπεις, πρέπει να πιστέψεις αυτό που αισθάνεσαι
Έρευνα: Το «αντικοινωνικό» χαρακτηριστικό που θεωρείται σημάδι ευφυίας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση